Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος σε Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων

Ρουσόπουλος σε Καραμανλή: Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων
Απάντηση στην... αντίδραση των κύκλων του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος
«Οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων» απάντησε ο βουλευτής Θόδωρος Ρουσόπουλος, στις αντιδράσεις κύκλων του Κώστα Καραμανλή ο οποίος σχολίαζε τη στάση του άλλοτε κυβερνητικού εκπροσώπου απέναντι στον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.
Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του: «Παρότι απολύτως παράδοξη και περίεργη η πληροφορία που θέλει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να διευκρινίζει ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι προσωπικές, είμαι υποχρεωμένος να σημειώσω το αυτονόητο:
Οι απόψεις μου δεν τελούν υπό την έγκριση τρίτων. Ούτε θα μπορούσε να γίνει ποτέ αυτό».
Μέσω πηγών παρενέβη ο πρώην πρωθυπουργός και άλλοτε πολιτικός προϊστάμενος του Θοδωρή Ρουσόπουλου, ο οποίος χρημάτισε κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών του.
Ο κ. Ρουσόπουλος, νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς την άποψή του πως ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
Πηγή από το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, που αφορούν τον τέως υπουργό, δεν ήταν σε γνώση του και εκφράζουν προσωπικώς των κ. Ρουσόπουλο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης