Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης για επιστροφή Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει υπογραφή κάτω από τις αναρτήσεις του

Βαρβιτσιώτης για επιστροφή Πολάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει υπογραφή κάτω από τις αναρτήσεις του
Πρέπει να αποδοθούν οι πολιτικές και οι ποινικές ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη, τόνισε ο Μ. Βαρβιτσιώτης
Ο ΣΥΡΙΖΑ εντάσσοντας τον Π. Πολάκη στα ψηφοδέλτιά του «βάζει υπογραφή κάτω από τις αναρτήσεις του», κάνει την «προσωπική στοχοποίηση ανθρώπων» και τον ρεβανσισμό «αναπόσπαστο κομμάτι του αφηγήματός του», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την ακρότητα και να έρθει στη μετριοπάθεια και χαρακτήρισε την ανάρτηση του κ. Πολάκη «αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» ως «απειλή, προτροπή προς προγραφή».

Για τραγωδία στα Τέμπη

Περαιτέρω, αναφερόμενος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε ότι η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και αναζητά εκείνον που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.
«Δεν φταίει η κακιά μας η μοίρα, αλλά η κακιά μας η οργάνωση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι πρέπει να αποδοθούν οι πολιτικές και οι ποινικές ευθύνες.
Τέλος, απευθυνόμενος στον Π. Σκουρλέτη, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δέχεται την κριτική του ελληνικού λαού, αλλά δεν δέχεται να της κουνάει το δάχτυλο ένα κόμμα που κυβέρνησε και παρέδωσε τη χώρα σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι την παρέλαβε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης