Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Δεν υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ν. Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Δεν υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ν. Ανδρουλάκη
«Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκονται προφανώς σε βέρτιγκο εξαιτίας της προσωπικής αγωνίας του κ. Μητσοτάκη μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την καρέκλα του» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος
"Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης του Πρωθυπουργού προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής”, απαντά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ότι ο πρωθυπουργός απηύθυνε πρόσκληση στον Ν. Ανδρουλάκη όταν εκλέχτηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
"Η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος βρίσκονται προφανώς σε βέρτιγκο εξαιτίας της προσωπικής αγωνίας του κ. Μητσοτάκη μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την καρέκλα του.
Ο Πρωθυπουργός βάπτισε ως θεσμική πρόσκληση ένα πρόχειρο… "τα λέμε", που αντάλλαξε με τον Νίκο Ανδρουλάκη σε διάδρομο της Βουλής ενώπιον δημοσιογράφων τον Δεκέμβριο του 2021.
Εκείνη τη χρονική στιγμή, ο Νίκος Ανδρουλάκης χαιρετούσε τον Πρωθυπουργό της χώρας του.
Όπως όμως έμαθε όλη η Ελλάδα μαζί και εμείς οκτώ μήνες μετά, τότε ο κ. Μητσοτάκης χαιρετούσε εκείνον, που παρακολουθούσε η ΕΥΠ, στην οποία ο ίδιος προΐσταται.
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, δεν χαιρετούσε ο Πρωθυπουργός τον Αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος αλλά ο θύτης το θύμα του.
Η ανυποληψία και το θράσος τους δεν έχουν όριο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης