Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών

Οικονόμου για Τσίπρα: Συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή κριτική στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αναφορές -όπως είναι αναμενόμενο- στις υποθέσεις Νίκου Παππά και Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί τη νοημοσύνη των πολιτών προσπαθώντας να υποστηρίξει το προεκλογικό του αφήγημα» τονίζει ο κ. Οικονόμου απαντώντας στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
«Μιλά για αξιοκρατία αυτός που πολέμησε κάθε θεσμική προσπάθεια λογοδοσίας και αξιολόγησης. Μιλά για δικαιοσύνη και σεβασμό του δημοσίου συμφέροντος αυτός που έχει στο πλάι του δύο καταδικασμένους στο Ειδικό Δικαστήριο υπουργούς του με το βαρύτατο για δημόσιο λειτουργό αδίκημα, της παράβασης καθήκοντος. Τον παλαιότερο και στενότερο συνεργάτη του τον κ. Παππά και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Μιλά για σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος αυτός που έχει αναγάγει σε κορυφαία στελέχη του υπουργούς προηγούμενων κυβερνήσεων που ήταν οι στυλοβάτες του κρατισμού και της κομματοκρατίας» αναφέρει.
«Δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς που πιστεύει στον εκσυγχρονισμό του κράτους και στην αξιολόγηση, σε σύγκρουση με χρόνιες παθογένειες και συντεχνιακές αντιλήψεις που μάς κράτησαν και μάς κρατούν πίσω» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης