Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Έκλεψε το όνομα και τα στελέχη μας» - Αγριεύει η κόντρα Λατινοπούλου - Μπογδάνου, κινείται νομικά εναντίον της

«Έκλεψε το όνομα και τα στελέχη μας» - Αγριεύει η κόντρα Λατινοπούλου - Μπογδάνου, κινείται νομικά εναντίον της
«Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη», λένε συνεργάτες του κ. Μπογδάνου και ετοιμάζουν μαζί με τους «κλεμμένους» υποψηφίους αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα, αφού η Α. Λατινοπούλου τους ανακοίνωσε χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα
Στα χαρακώματα για μια ακόμα φορά βρίσκονται Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή της, μέσω Instagram, για ίδρυση νέου κόμματος, με την ονομασία «ΠΑΤΡΙΔΑ», που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με το κόμμα Μπογδάνου «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.», από το οποίο και η ίδια προέρχεται, έως την ημέρα της διαγραφής της.
Η νεαρή πολιτικός πήρε την ονομασία του κόμματος και κάποια στελέχη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για να προχωρήσει στη δημιουργία του δικού της σχηματισμού, προκαλώντας έτσι ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης και η συνέχεια θα κριθεί στα δικαστήρια. Δείτε εδώ τα στελέχη που ανακοίνωσε η κ. Λατινοπούλου.
Συγκεκριμένα, η πλευρά Μπογδάνου ετοιμάζεται να καταθέσει την Τρίτη ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, αφού, όπως ισχυρίζεται, το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.
««Κλεμμένο» όνομα, «κλεμμένα» κείμενα, «κλεμμένο» πρόγραμμα, «κλεμμένοι» υποψήφιοι - και όλα αυτά με στόχο να κλέψει λίγη ακόμα δημοσιότητα και ψήφους από τον Κασιδιάρη», έλεγαν στενοί συνεργάτες του Κ. Μπογδάνου, ο οποίος έχει διαγράψει πρόσφατα την Α. Λατινοπούλου από το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και ο ίδιος συνεργάζεται πλέον με την «Πατριωτική Ένωση» του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου σε κοινά ψηφοδέλτια, ενόψει εκλογών.

Αγωγές και από υποψηφίους σε Λατινοπούλου

«Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη», λένε συνεργάτες του κ. Μπογδάνου και ετοιμάζουν μαζί με τους «κλεμμένους» υποψηφίους αγωγές, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα, αφού η Α. Λατινοπούλου τους ανακοίνωσε χωρίς να τους ρωτήσει, παραβιάζοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.
Συγκεκριμένα, η πλευρά Μπογδάνου ισχυρίζεται ότι πολλά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν ότι συναπαρτίζουν τον κομματικό σχηματισμό της Α. Λατινοπούλου είναι δικοί τους άνθρωποι. Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κριμιτζά, που είναι μέλος του κόμματος Μπογδάνου και υποψήφιος στο κοινό ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης και απειλεί τη νεαρή πολιτικό με δικαστήρια. «Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.
Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Κων. Κριμιτζά:

«Λατινοπούλου Αφροδίτη Μετέφρασες τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο σου, ως αδυναμία μου κι αφού επιθυμείς Τσικ του Τσικ βαλσάκι μαζί μου, με ορχήστρα δικαστές, εισαγγελείς και νομικούς και πίστα τις δικαστικές αίθουσες, θα το έχεις.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε κι αφού σου ζήτησα να βρεθούμε από κοντά ώστε να μου γνωρίσεις τις θέσεις και τις ενστάσεις σου απέναντι στην πολιτική σύμπραξη με την Πατριωτική Ένωση - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , ισχυρίστηκες πως δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, από την στιγμή που πιστεύω τον Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos κι ευτυχώς, γιατί για άλλη μια φορά η κρίση και το ένστικτο μου επαληθεύτηκαν περίτρανα.
Δεν είχες ποτέ την συγκατάθεση μου, ώστε να με ανακοινώσεις ως υποψήφιο βουλευτή του "δήθεν" κόμματος σου κι έσφαλες οικτρά κάνοντας το, όπως και με άλλους συναγωνιστές μου στην πραγματική ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.
Το όνομα μου, συμμετείχε σε βαλκανικούς και μικρασιατικούς αγώνες, στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, στην Κορέα, στην Κύπρο κι όπου υπήρχε Νατοϊκή εκστρατεία της εποχής μας, από παππού, πατέρα, θείο κι εμένα τον ίδιο (δις παρασημοφορημενος ο ίδιος, από ΠτΔ και ΝΑΤΟ αντίστοιχα) και δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να το "λερώνει" προς όφελος του.
Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.
Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!

«Ποζάρει ως εθνικίστρια, πλάι σε σκληρούς αντισημίτες»

Τα δύο κόμματα ΠΑΤΡΙΔΑ και ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ερίζουν και για την πολιτική τοποθέτηση των σχηματισμών τους. Η πλευρά Μπογδάνου καταγγέλλει ότι η νεαρή πολιτικός «ψαρεύει στα θολά νερά του Κασιδιάρη», με ακραίο λόγο, ενώ αρκετά από τα στελέχη του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ-Αφροδίτη Λατινοπούλου» προέρχονται από ένα κόμμα που ονομάζεται ΚΥΜΑ Ελληνισμού. Επικεφαλής του είναι ο Τάσος Συμιγδαλάς, ο οποίος είναι παλιό στέλεχος του ευρύτερου εθνικιστικού χώρου, μαθητής και σταθερός συνομιλητής του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Στα ονόματα που δημοσιοποίησε η κ. Λατινοπούλου δεν εμφανίζεται ο κ. Συμιγδαλάς, αλλά περιλαμβάνονται ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΚΥΜΑτος Πασχάλης Κεσκίνης, και στελέχη όπως η Νικολέτα Παναγιωτοπούλου, Σοφία Τζουμερκιώτου και Δημήτρης Τούντας.
«Η κυρία Λατινοπούλου ξεκίνησε σαν κεντροδεξιά, συνέχισε με τον (σταθερά) συντηρητικό Μπογδάνο και τώρα αίφνης ποζάρει ως εθνικίστρια πλάι σε σκληρούς αντισημίτες. Στην έως τώρα διαδρομή της, που δεν περιλαμβάνει κάποια επαγγελματική σταδιοδρομία ή εκλογή σε πολιτικό αξίωμα, δείχνει σταθερά ένα μέλημα: Να προσβάλλει όσους περισσότερους μπορεί για να στρέφει τα φώτα πάνω της», αναφέρουν συνεργάτες του ανεξάρτητου βουλευτή.
Ο κ. Συμιγδαλάς είναι από το 2012, με βάση το βιογραφικό του, επικεφαλής των εκδόσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝ και έχει εκδώσει πλούσιο συγγραφικό έργο του γνωστού αντισημίτη δικηγόρου Κωνσταντίνου Πλεύρη, όπως τα βιβλία «Εβραίοι, όλη η αλήθεια» και «Ας μιλήσουμε για Εβραίους», αλλά και το πεντάτομο έργο του υπουργού Τύπου της Χούντας Σπύρου Ζουρνατζή «21 Απριλίου 1967- Μύθοι και Αλήθεια».
«Και κάπως έτσι η πάλαι ποτέ influencer της ΝΔ συνεργάζεται εν μια νυκτί με αρνητές του Ολοκαυτώματος για να παραμείνει επίκαιρη…
Κι αν το όλο θέμα με το όνομα του κόμματος είναι αστείο, το καλαμπούρι δεν πρέπει να γίνει δούρειος ίππος ανοχής του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας», αναφέρουν συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης