Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Σε 50 ημέρες ή προοδευτική κυβέρνηση ή 4 μήνες πολιτικής αστάθειας

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Σε 50 ημέρες ή προοδευτική κυβέρνηση ή 4 μήνες πολιτικής αστάθειας
Πολύ γρήγορα αναδείχθηκε το δίλημμα των εκλογών υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως σε 50 ημέρες είτε θα έχουμε προοδευτική κυβέρνηση είτε θα περάσουμε μια περίοδο τουλάχιστον τεσσάρων μηνών πολιτικής αστάθειας διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς.
«Όταν ο κ. Γεραπετρίτης αραδιάζει ένα σωρό ψέματα, ο κ. Παπαδόπουλος νομίζει ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με μνήμη χρυσόψαρου για όσα έγιναν στη Λάρισα με την υποτιθέμενη τηλεδιοίκηση, η Ν.Δ. βάζει λουκέτο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει και το ακαταδίωκτο για την επιτροπή διερεύνησης των αιτιών του δυστυχήματος στα Τέμπη, τότε βλέπουμε πως συμπληρώνονται οι ψηφίδες του πάζλ της συγκάλυψης» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παππάς.

Εντολή συγκάλυψης

«Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει εντολή συγκάλυψης.
Ο κ. Καραμανλής κατεβαίνει στις εκλογές και οι παραιτηθέντες διευθύνοντες του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ είναι στη θέση τους, υπογράφουν αποφάσεις και ενδεχομένως να αλλοιώνουν στοιχεία» υποστήριξε ο κ.Παππάς.
Κληθείς να σχολιάσει το ακαταδίωκτο των μελών της επιτροπής διερεύνησης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι «οι άνθρωποι αυτοί θα κληθούν να δώσουν ένα πόρισμα, το οποίο - κατ' εντολή Μητσοτάκη - θα το λάβει ο κ. Ντογιάκος και θα πρέπει να το λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του».
«Ποιος θα ελέγξει αν τα μέλη αυτής της επιτροπής επιλέξουν να αγνοήσουν τα εξώδικα των εργαζομένων και τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας; Από που και ως που προκύπτει μία ανέλεγκτη εξουσία, ένας ανέλεγκτος θεσμός;
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναμετράται με την αξίωση των συγγενών των θυμάτων και της κοινωνίας να βρεθεί η αλήθεια».

Το δίλημμα των εκλογών

Όπως είπε, «πολύ γρήγορα αναδείχθηκε το δίλημμα των εκλογών».
«Ή σε 50 μέρες θα έχουμε μια σταθερή προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα ή θα έχουμε τουλάχιστον τέσσερις μήνες πολιτικής αστάθειας» υποστήριξε ο κ.Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης