Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην ΠΟΕ ΟΤΑ ο Σκουρλέτης: Μόνιμες προσλήψεις - Όχι στην «ομηρία» των συμβασιούχων

Στην ΠΟΕ ΟΤΑ ο Σκουρλέτης: Μόνιμες προσλήψεις - Όχι στην «ομηρία» των συμβασιούχων
Προϋπόθεση για ισχυρή Αυτοδιοίκηση είναι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενάντια στην πρακτική της διαχρονικής ομηρίας των συμβασιούχων, τόνισε ο Π. Σκουρλέτης
Σχετικά Άρθρα
Μήνυμα συμπαράστασης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον απεργιακό αγώνα της ΠΟΕ – ΟΤΑ, η οποία πραγματοποιεί σήμερα (10/4) 24ωρη απεργία διεκδικώντας μόνιμες προσλήψεις και προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων στους δήμους, μετέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών (Β1), Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε την ανάγκη για ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση, για ισχυρούς δήμους, ώστε να μπορούν να επιτελούν τον κοινωνικό τους ρόλο και να στηρίζουν τους δημότες τους, με προστασία των δημόσιων χαρακτηριστικών τους, ενάντια στην πολιτική λογική της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών τους.
Όπως ανέφερε, προϋπόθεση για ισχυρή Αυτοδιοίκηση είναι οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενάντια στην πρακτική της διαχρονικής ομηρίας των συμβασιούχων, οι οποίοι καλύπτουν θέσεις εργασίας μόνιμου χαρακτήρα, πάγιων και διαρκών αναγκών.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στάθηκε επίσης, στην επιτακτική ανάγκη επαναφοράς της διάταξης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τα ένδικα μέσα, την οποία κατάργησε η κυβέρνηση της ΝΔ οδηγώντας σε μαζικές απολύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης