Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι πρώτες δηλώσεις Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισης: Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου

tags :
Οι πρώτες δηλώσεις Καϊλή μετά την απόφαση αποφυλάκισης: Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου
Η Εύα Καϊλή αναμένεται να βγει από τις φυλακές τη Μεγάλη Παρασκευή ή τη Δευτέρα του Πάσχα
Σχετικά Άρθρα
Την πρόθεση της παραμένει στις Βρυξέλλες και μετά την αποφυλάκιση της προκειμένου να συνεχίσει τη μάχη για την αθώωση της, εξέφρασε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή στις πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση της.
«Περιμένω εναγωνίως το ηλεκτρονικό βραχιολάκι ώστε να βρεθώ εκτός φυλακής. Την πρώτη ημέρα θέλω απλά να είμαι σπίτι με την κόρη μου. Όλη τη μέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο την έβλεπα μόνο δύο φορές το μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες, θα συνεχίσω να δίνω μάχη για την αθωότητά μου» δήλωσε η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με την La Repubblica.
Η Εύα Καϊλή αναμένεται να βγει από τις φυλακές τη Μεγάλη Παρασκευή ή τη Δευτέρα του Πάσχα καθώς μέχρι στιγμής φαίνεται να μην υπάρχει διαθέσιμο βραχιολάκι.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η κ. Καϊλή θα μένει στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες κοντά στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ξεχωριστά από τον σύζυγό της, Francesco Giorgi, με τον οποίο θα μπορεί να έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία, ενώ οι κλήσεις τους θα καταγράφονται από τις αρχές. Ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε ότι αυτό ήταν επιθυμία και της ίδιας, καθώς δεν θέλει να έχει πλέον σχέσεις με τον Ιταλό σύντροφό της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης