Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αν. Κανελλόπουλος (Έλληνες): Με δόλια και αντισυνταγματικά μέσα επιχειρείται παρεμπόδιση νομίμου κόμματος να συμμετάσχει στις εκλογές

Αν. Κανελλόπουλος (Έλληνες):  Με δόλια και αντισυνταγματικά μέσα επιχειρείται παρεμπόδιση νομίμου κόμματος να συμμετάσχει στις εκλογές
«Πρωθυπουργός, ύπατος Υπουργός και επίορκοι Δικαστές συνωμοτούν για την υλοποίηση του στόχου τους», επισημαίνει ο κ. Κανελλόπουλος
Σχετικά Άρθρα
«Τα πάθη και η Σταύρωση του Κυρίου συμπίπτουν φέτος με την Σταύρωση του Λαού και της Δημοκρατίας. Ο Λαός καθημερινώς συνειδητοποιεί τον Γολγοθά στον οποίο τον έχει καθυποβάλλει ο κύριος Μητσοτάκης», σημειώνει ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος πρόεδρος του εθνικού κόμματος Έλληνες και επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου σε μήνυμά του για το Πάσχα.
«Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στενάζουν, δεινοπαθούν, δυστυχούν και υποφέρουν. Στερούνται των βασικών ειδών διατροφής. Καθυποβάλλονται σε μύριες στερήσεις. Ζουν στην Κόλαση. Η ακρίβεια είναι έργο της πολιτικής του κυρίου Μητσοτάκη. Ο Λαός υποφέρει και θα εξακολουθήσει να υποφέρει εξαιτίας του.
Από την άλλη μεριά, για πρώτη φορά από το 1864 που εισήχθη ο Κοινοβουλευτισμός στην χώρα μας, επιχειρείται με δόλια και αντισυνταγματικά μέσα, η παρεμπόδιση νομίμου Κόμματος να συμμετάσχει στις εκλογές.
Φρικιαστικές είναι οι πληροφορίες για τα μέσα που χρησιμοποιούν, για να επιτύχουν τον σκοπό τους.
Καταγγέλλεται από Ανώτατο Δικαστή απόπειρα δωροδοκίας του», επισημαίνει ο κ. Κανελλόπουλος.
«Πρωθυπουργός, ύπατος Υπουργός και επίορκοι Δικαστές συνωμοτούν για την υλοποίηση του στόχου τους.
Συγχρόνως, τα πάσης φύσεως μέσα ενημερώσεως, σχεδόν στο σύνολό τους, από πρωίας μέχρι νυκτός, ξερνούν την χολή τους.
Υβρίζουν και συκοφαντούν, για να παραμείνει γατζωμένος στην Πρωθυπουργική καρέκλα ο κύριος Μητσοτάκης», σημειώνει ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες.
«Τους επιστρέφουμε τις συκοφαντίες εναντίον μας περί φασιστών και ναζιστών. Αυτοί που με τα μέτρα λαμβάνουν εναντίον μας, αποβάλλουν το προσωπείο του δημοκράτου και αποκαλύπτουν την φασιστική τους νοοτροπία.
Το «Εθνικό Κόμμα – Έλληνες», είναι κόμμα Πατριωτικό, γνησίως Δημοκρατικό, στοργικό απέναντι των Πολιτών.
Αγαπημένοι μου Έλληνες - Απλοί άνθρωποι του Λαού.
Πάντοτε μετά την Σταύρωση, ακολουθεί η Ανάσταση.
Οι ανιστόρητοι συκοφάντες μας αγνοούν ότι τα διεφθαρμένα καθεστώτα είναι εφήμερα.
Καλή Ανάσταση σε όλο τον Λαό», καταλήγει στο μήνυμά του ο κ. Κανελλόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης