Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζουν την προεκλογική μάχη οι πολιτικοί αρχηγοί – Στο Αιγάλεω ο Μητσοτάκης, στη Κω ο Τσίπρας, στο Αγρίνιο ο Ανδρουλάκης

Συνεχίζουν την προεκλογική μάχη οι πολιτικοί αρχηγοί – Στο Αιγάλεω ο Μητσοτάκης, στη Κω ο Τσίπρας, στο Αγρίνιο ο Ανδρουλάκης
Που θα μιλήσουν το απόγευμα Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης 
Συνεχίζουν την προεκλογικές τους εμφανίσεις εντός και εκτός Αττικής οι πολιτικοί αρχηγοί, ζητώντας την ψήφο των πολιτών στις κάλπες της 21ης Μαΐου και αναπτύσσοντας τις προτεραιότητές τους τη νέα 4ετία, αλλά και τα διλήμματα των εκλογών.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Ανδρουλάκης δίνουν ραντεβού με τους πολίτες το απόγευμα της Δευτέρας 24/3 και θα μιλήσουν σε συγκεντρώσεις.
Αναλυτικά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, θα μιλήσει σήμερα, στις 19:00, σε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω, στο κλειστό γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Κω, στην Πλατεία Καζούλη, στις 19:30.
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Αγρίνιο (Σινεμά Άνεσις, Χαρ. Τρικούπη 33, Αγρίνιο), στις 19.30.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης