Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όχι σε debate Μητσοτάκη με Τσίπρα - Σκέρτσος: Θα γίνει τηλεμαχία, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

Όχι σε debate Μητσοτάκη με Τσίπρα - Σκέρτσος: Θα γίνει τηλεμαχία, αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς
Η κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για face to face αντιπαράθεση Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα
Σχετικά Άρθρα
Την πρόθεση της κυβέρνησης για διεξαγωγή debate ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι στην τηλεμαχία θα συμμετέχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Κατά συνέπεια, η κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τηλεμαχία μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, αναφερόμενος στο debate των πολιτικών αρχηγών, o κ. Σκέρτσος είπε πως σίγουρα θα γίνει ένα μέχρι τις 21 Μαΐου με τους αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει «την ανακολουθία της στάσης του που θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας αλλά όχι debate με άλλα κόμματα». Όπως είπε «πρέπει να γίνει debate με τα κόμματα που μετέχουν στη Βουλή» και αυτό αφορά την ψήφο της πρώτης κάλπης.

Οι εξελίξεις για το κόμμα Κασιδιάρη

Αναφερόμενος στις εξελίξεις με την κάθοδο ή μη στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη, ο κ. Σκέρτσος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερψήφισε "τη μόνη λύση που μπορεί να βάλει φρένο σε μια εγκληματική οργάνωση που καμώνεται το κόμμα" και κάλεσε τους πολίτες να κρίνουν "ποιος είναι απέναντι σε αυτά τα μορφώματα".
"Και μόνο το γεγονός ότι φαίνεται να μην κατεβαίνει στο εκλογές το κόμμα του Κασιδιάρη δείχνει την επιτυχία της ρύθμισης που κάναμε. Αν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις της ρύθμισης, τότε οποιοδήποτε άλλο κόμμα μπορεί να κατέβει στις εκλογές, δεν τίθεται θέμα. Εάν είναι υποψήφιος ο Κασιδιάρης τίθεται θέμα. Αν συμμετέχουν καταδικασμένα στελέχη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση τίθεται ζήτημα". Επίσης για το άρθρο του πρώην προέδρου του ΣτΕ Σωτήρη Ρίζου σχετικά με τη συνταγματικότητα της απόφασης για το κόμμα Κασιδιάρη είπε ότι "δεν έχουμε κάποιο σχόλιο για του άρθρο".

Οι δημοσκοπήσεις

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις παρέπεμψε στο ΣΕΔΕΑ λέγοντας ότι είναι εύλογο όταν αμφισβητείται η εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων το αρμόδιο όργανο που εκπροσωπεί τις εταιρείες, να τοποθετηθεί για το θέμα.
"Προκαλεί μεγάλη έκπληξη που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να βγουν στη δημοσιότητα τα αστάθμητα δεδομένα, γιατί είναι χειρότερα αυτά" είπε ο κ. Σκέρτσος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης