Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη δημοσιογραφία: Δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη - Το τελευταίο μου κείμενο

Η Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά τη δημοσιογραφία: Δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη - Το τελευταίο μου κείμενο
Ακρίτα: Πιστή στις αρχές μου ότι πολιτική και δημοσιογραφία δεν συμβαδίζουν, ολοκληρώνω σήμερα την επαγγελματική μου διαδρομή, πριν ξεκινήσω την νέα πορεία μου
Η Έλενα Ακρίτα καταλαμβάνει τη 2η θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι βουλευτής στην επόμενη Βουλή.
Ως εκ τούτου, παύει να είναι δημοσιογράφος, δημοσιεύοντας μάλιστα το τελευταίο της κείμενο με την ιδιότητα αυτή.
Σε ανάρτησή της στο Facebook αποχαιρετά τη δημοσιογραφία "με συγκίνηση και σεβασμό" όπως αναφέρει η ίδια, ενώ αφήνει ξανά αιχμές για "στόματα που βουλώνουν".

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο.
Πιστή στις αρχές μου ότι πολιτική και δημοσιογραφία δεν συμβαδίζουν, ολοκληρώνω σήμερα την επαγγελματική μου διαδρομή, πριν ξεκινήσω την νέα πορεία μου.
Αγαπημένοι μου αναγνώστες, σάς αποχαιρετώ με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό και σάς ευχαριστώ για όλα όσα μού προφέρατε αυτά τα 40 χρόνια που συμπορευτήκαμε.
Link από το News 24/7 που τόσο θα μού λείψει στα σχόλια.
Εντιτ. Αυτό για να βουλώνουν τα στόματα που ούρλιαζαν ότι παραβίασα τις αρχες μου γιατί ως δημοσιογράφος είχα δηλώσει ότι δεν θα ασχοληθώ παράλληλα με την πολιτική. Εγκατέλειψα τη δημοσιογραφία γιατί δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη.
Αυτό είναι το δικό μου αξιακό σύστημα.
Γιατί είπαμε.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης