Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δουδωνής: Ποτέ δεν θα κάνουμε πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση Μητσοτάκη και Τσίπρα – Δεν θα συμπράξουμε με Βαρουφάκη

Δουδωνής: Ποτέ δεν θα κάνουμε πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση Μητσοτάκη και Τσίπρα – Δεν θα συμπράξουμε με Βαρουφάκη
Kανένας συνταγματικός και πολιτικός κανόνας δεν λέει ότι Πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος, ανέφερε ο Π. Δουδωνής
«Έχω να πω τρία ποτέ: Εμείς ποτέ δεν θα συμπράξουμε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποτέ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και ποτέ δεν θα έχουμε κυβερνητικό εταίρο τον κ. Βαρουφάκη», ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Δουδωνής, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Ο κ. Δουδωνής μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις μετεκλογικές συνεργασίες, σχολίασε ότι «ποτέ δεν θα κάνουμε εμείς πρωθυπουργό σε συγκυβέρνηση τον κ. Μητσοτάκη, ποτέ τον κ. Τσίπρα και ποτέ δεν θα συμπράξουμε με τον Γιάνη Βαρουφάκη που μας πήγε σχεδόν στη δραχμή».
Ακόμη, ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καν γενόσημο του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχει τη δραστική ουσία. Αν διαβάσετε το τελευταίο βιβλίο του Θανάση Λάλα με τις συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου θα διαπιστώσετε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας βαθύτατα μορφωμένος άνθρωπος με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην αντίθετη γνώμη».
Κληθείς να σχολιάσει αν ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει «εμμονή» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Δουδωνής ανέφερε δηκτικά: «Αν κ. Αυτιά σας παρακολουθούσα, θα είχατε εσείς εμμονή μαζί μου ή εγώ μαζί σας;»
Τέλος, ο κ. Δουδωνής τόνισε ότι κανένας συνταγματικός και πολιτικός κανόνας δεν λέει ότι Πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος .
«Το ΠΑΣΟΚ είναι ΠΑΣΟΚ, δεν είναι ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε Νέα Δημοκρατία. Θα το καταλάβετε αυτό, να μη σας ενοχλεί», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης