Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές 2023: Την προεκλογική τους εκστρατεία συνεχίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί - Οι επόμενοι σταθμοί Μητσοτάκη και Τσίπρα

Εκλογές 2023: Την προεκλογική τους εκστρατεία συνεχίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί - Οι επόμενοι σταθμοί Μητσοτάκη και Τσίπρα
Σε Παραμυθιά, Πάργα και Άρτα ο Μητσοτάκης, στη Λαμία ο Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Την προεκλογική τους εκστρατεία συνεχίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί, εντός και εκτός Αττικής, ζητώντας από τους πολίτες να τους εμπιστευτούν την επόμενη τετραετία.
Έτσι, πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα 24ωρο μετά τα τρία νέα μέτρα για την επόμενη τετραετία που ανακοίνωσε στην Ελευσίνα, θα περιοδεύσει σήμερα, Δευτέρα 8/5 σε  Παραμυθιά, Πάργα και Άρτα. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας 8/5, στις 19:00, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου 'Αρτας.
Αύριο, Τρίτη 9/5, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Ζάππειο για την ημέρα της Ευρώπης, παρουσία των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ενώ το βράδυ της Τετάρτης 10/5 στο debate των πολιτικών αρχηγών.
Οι επόμενοι σταθμοί του Κ. Μητσοτάκη θα είναι την επόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης, τη Θεσσαλονίκη, με τελευταία ομιλία στο Θησείο την Παρασκευή 19/5 , δύο ημέρες πριν από τις εκλογές.

Οι περιοδείες Τσίπρα

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, Δευτέρα 8/5, θα βρεθεί στη Λαμία, την Τρίτη 9/5 στον Πειραιά, ενώ μετά το debate της Τετάρτης 10/5, θα επισκεφτεί την Πέμπτη 11/5 τη Λάρισα και την Παρασκευή 12/5 θα περιοδεύσει στη Θράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης