Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Τσίπρα μετά τον σάλο για Κατρούγκαλο - Καμία αύξηση εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες

Παρέμβαση Τσίπρα μετά τον σάλο για Κατρούγκαλο - Καμία αύξηση εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες
Δεν θα αυξηθούν οι φόροι και οι εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Δεν θα αυξηθούν οι φόροι και οι εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, με συνέντευξή του στο in.gr, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι σχετικές δηλώσεις του πρώην υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής (21/05).
Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε αποκλειστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και η οποία θα δημοσιευτεί αύριο Παρασκευή), ξεκαθαρίζει ότι στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπάρχει καμία αύξηση εισφορών» και κάνει λόγο για fake news.
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής η αντιπολίτευσης, προβλέπει ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν αλλαγές στη ζωή τους. Αλλά οι αλλαγές θα είναι θετικές.
Εξηγεί “από την αύξηση του αφορολογήτου ορίου στα 10.000 ευρώ, από τη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, από τη μείωση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης – που θα μειώσει τις τιμές- και από τη ρύθμιση χρεών, αναστολή πλειστηριασμών”.
“Είμαι απόλυτα κάθετος σε αυτό”, αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει πως “το πρόγραμμά μας είναι αναρτημένο εδώ και είκοσι ημέρες, είναι 50 σελίδες, μέχρι και την τελευταία λέξη.
Είναι πιστεύω λαθροθηρία μεγάλη και unfair, λίγες ώρες πριν τις εκλογές, με fake news, να πάμε να κερδίσουμε ψήφους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης