Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Καλογρέζα ο Κουτσούμπας – Στιγμές χαλάρωσης σε μεζεδοπωλείο με συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές και δημοσιογράφους

Στην Καλογρέζα ο Κουτσούμπας – Στιγμές χαλάρωσης σε μεζεδοπωλείο με συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές  και δημοσιογράφους
Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα και για ένα δυνατό ΚΚΕ
Στιγμές χαλάρωσης σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες είχε το Σάββατο 20/5 ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Θανάσης Παφίλης, για τη συμβολή τους στην εκλογική μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα και για ένα δυνατό ΚΚΕ παρακαταθήκη για τους αγώνες, που όπως τόνισε, συνεχίζονται έτσι και αλλιώς από Δευτέρα.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι: Γ. Μαργαρίτης, Δ. Τσακνής, Π. Θαλασσινός, Β. Κορακάκης, Μ. Ανδρουλιδάκης, Θ. Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντ. Ξένος, Αγγελική Ξένου, Π. Ορκόπουλος με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, ο μουσικός και ενορχηστρωτής Γ. Παπαζαχαριάκης, η Έρη Ρίτσου, η Σεμίνα Διγενή, η Λιάνα Κανέλλη, η Ελένη Ράντου, ο Β. Σερίφης, η Κ. Στικούδη, η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Στ. Μπερής και ο ποδοσφαιριστής Ν. Παπαδόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης