Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βόμβα Αντώναρου για στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ντρέπονται κάποιοι να μην χειροκροτούν τον Αλέξη Τσίπρα;

Βόμβα Αντώναρου για στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ντρέπονται κάποιοι να μην χειροκροτούν τον Αλέξη Τσίπρα;
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλαβε το θερμό χειροκρότημα
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλαβε το θερμό χειροκρότημα όλων των παριστάμενων στελεχών κατά την είσοδό του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Ευάγγελο Αντώναρο.
Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί στις κάλπες της περασμένης Κυριακής, έγραψε στο Twitter πως κάποια στελέχη "στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες σειρές" αρνήθηκαν να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Διερωτήθηκε μάλιστα: "Πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;".
Αναλυτικά το tweet του Ευάγγελου Αντώναρου ανέφερε:
"Καλά δεν ντρέπονται κάποια στελέχη του Συριζα ΠΣ, στρογγυλοκαθισμένα στις πρώτες σειρές, να αρνούνται στην ουσία να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα; Πιστεύουν ότι θα βρίσκονταν εκεί αν δεν ήταν ο ίδιος στην κορυφή;"
Σημειώνεται πως ο κ. Αντώναρος προχώρησε στην αποκάλυψη ότι γνώριζε τη διαφορά μεταξύ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο δεν το έλεγε καθώς "ήθελε να δίνει ελπίδα" στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο ATTICA TV, ανέφερε πως δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ "γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται".
Ο κ. Αντώναρος σε παλαιότερες τοποθετήσεις του στην προεκλογική περίοδο είχε εμφανιστεί να κάνει λόγο για δημοσκοπήσεις που δείχνουν "ντέρμπι" ή ακόμα και ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία κάτω από το 30%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης