Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δηλώνει πως θα ψηφίσει ΝΔ στις 25 Ιουνίου

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δηλώνει πως θα ψηφίσει ΝΔ στις 25 Ιουνίου
Κρανιδιώτης: Θα ψηφίσω ΝΔ και καλώ και σας, αφού σκεφτείτε ως ελεύθεροι άνθρωποι, να το κάνετε, διότι μια αυτοδύναμη ΝΔ με τέτοια συντριπτική νίκη, δεν θα έχει κανένα άλλοθι να μην κάνει σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, να συντρίψει τηννεγκληνατικότητα και να ξεδοντιάσει την μηδενιστική αριστερά
Την απόφασή του του να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις εκλογές ανακοίνωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, καλώντας τους φίλους του να κάνουν το ίδιο.
Ο κ. Κρανιδιώτης συμμετείχε στις εκλογές της 21ης Μαΐου με τον σχηματισμό "ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Θάνος Τζήμερος-Φαήλος Κρανιδιώτης".
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης με μακροσκελή ανάρτησή του στο Twitter εξηγεί επίσης γιατί η μόνη ορθή επιλογή είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
"Έχοντας απέναντι τις διάφορες εκφάνσεις της μηδενιστικής κρατικιστικής αριστεράς, που ταυτίζεται με μικροκομματική ευκολία με κάθε περιθωριακό εγκληματικό στοιχείο και με εχθρούς της χώρας, όπως και σχηματισμούς, που προτείνουν τρία σωστά και εκατό ανορθολογικές, αναχρονιστικες και καταστροφικες θέσεις, η ορθή επιλογή είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
"Για ποιους λόγους θα ψηφίσω την Νέα Δημοκρατία στις 25/6"
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης, Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
Στις ερχόμενες εκλογές θα στηρίξω την ΝΔ με στόχο μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θα μπορεί χωρίς εξαρτήσεις να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις φορολογικές, διοικητικές, για την ευημερία της χώρας. Θα ψηφίσω ΝΔ και καλώ όλους τους φίλους και υποστηρικτές μου να το κάνουν, αφού σκεφτούν και αποφασίσουν ως ελεύθεροι πολίτες, διότι επιπλέον πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα ο επανεξοπλισμός της χώρας, η υλοποίηση της Ειδικής Αμυντικής Συμφωνίας με την Γαλλία και η νέα Αμυντική Συμφωνία με τις ΗΠΑ, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με "επαναδιαπραγμάτευση" ή και ακύρωση. Οι παρούσες ιστορικές συνθήκες, με την αντιδυτική πορεία της,Τουρκίας, αποτελούν μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα, να εξυπηρετήσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα ταυτίζονται τα με αυτά των συμμάχων μας, ώστε να ωφεληθεί ο Ελληνισμός από την Χειμάρρα και το Αιγαίο ως την Κύπρο.
Πολιτικές προτάσεις, υποτίθεται "πατριωτικές", που ευαγγελιζονται έξοδο από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αντιαμερικανισμό, τον οποίο πλήρωσε πανάκριβα ο Ελληνισμός, πρόσδεση στο άρμα της Ρωσίας, και αναχρονιστικά ευχολόγια για την οικονομία, την κοινωνία και το κράτος, είναι ανορθολογικές και καταστροφικές. Η Ιστορία διδάσκει πως όποτε συγκρουστήκαμε με τους συμμάχους μας και βρεθήκαμε απομονωμένοι βλάφτηκαν ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα μας.
Οι πολιτικές που θα κάνουν την Ελλάδα ισχυρή και τους Έλληνες να ευημερούν, απαιτούν σταθερότητα και σοβαρότητα. Θα ψηφίσω ΝΔ και καλώ και σας, αφού σκεφτείτε ως ελεύθεροι άνθρωποι, να το κάνετε, διότι μια αυτοδύναμη ΝΔ με τέτοια συντριπτική νίκη, δεν θα έχει κανένα άλλοθι να μην κάνει σαρωτικές μεταρρυθμίσεις, να συντρίψει τηννεγκληνατικότητα και να ξεδοντιάσει την μηδενιστική αριστερά, ώστε να ανακτήσει η δημοκρατική πολιτεία την εξουσία της στα πανεπιστήμια, και στους δημόσιους χώρους εν γένει, εξοβελίζοντας τον αριστερόστροφο φασισμό από αυτά και αποκαθιστώντας την τάξη, την κοινωνική ειρήνη και την ευπρέπεια. Είναι καιρός να τελειώνουμε με όλα όσα μας εμποδίζουν να γίνουμε ισχυρο και σύγχρονο κράτος.
Ο λαός με την ψήφο του στις 21/5 έδειξε σε όλους μας τι θέλει και οφείλουμε να τον ακούσουμε. Οι εκλογές είναι συγκριτική διαδικασία και όχι ιδεολογική φαντασίωση. Επιλέγεις ανάμεσα στις προτάσεις και τα πρόσωπα που υπάρχουν. Έχοντας απέναντι τις διάφορες εκφάνσεις της μηδενιστικής κρατικιστικής αριστεράς, που ταυτίζεται με μικροκομματική ευκολία με κάθε περιθωριακό εγκληματικό στοιχείο και με εχθρούς της χώρας, όπως και σχηματισμούς, που προτείνουν τρία σωστά και εκατό ανορθολογικές, αναχρονιστικες και καταστροφικες θέσεις, η ορθή επιλογή είναι Κυριάκος Μητσοτάκης και ΝΔ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης