Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιοδείες πολιτικών αρχηγών - Στην Εύβοια ο Τσίπρας, στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης, στη Φθιώτιδα ο Κουτσούμπας

Περιοδείες πολιτικών αρχηγών - Στην Εύβοια ο Τσίπρας, στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης, στη Φθιώτιδα ο Κουτσούμπας
Οι επισκέψεις του Α. Τσίπρα, Ν. Ανδρουλάκη και Δ. Κουτσούμπα
Σχετικά Άρθρα
Τις περιοδείες τους με το βλέμμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συνεχίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί, με εξαίρεση τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκης, ο οποίος νοσεί με κορωνοΐό και ανέβαλε τη σημερινή επίσκεψή του στη Χαλκιδική και στο Άγιο Όρος.
Έτσι, σήμερα, Σάββατο 3/6, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, επισκέπτεται την Εύβοια, θέτοντας στο επίκεντρο της επικοινωνιακής του εκστρατείας τα θέματα εργασίας, την ακρίβεια, την προστασίας της πρώτης κατοικίας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά της Χαλκίδας στις 11:00 και θα απευθυνθεί στους πολίτες (Ερμού 1) , ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στη Λίμνη Ευβοίας, στις 18.30, όπου θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς της περιοχής (Πλατεία Δημαρχείου).

Στην Κρήτη ο Ανδρουλάκης

Σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο θα περιοδεύσει σήμερα, Σάββατο 3/6, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης.
Ειδικότερα, στις 11:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα περιοδεύσει στο Πέραμα Μυλοποτάμου (κεντρική πλατεία) και στις 12:45 στην αγορά του Ρεθύμνου.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 15:00, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων, ενώ ακολούθως, το απόγευμα στις 19:00 θα παραστεί στα εγκαίνια του Μουσείου «Ούλοφ Πάλμε» (Πλατεία Μοχού, Ηράκλειο Κρήτης).

Στη Φθιώτιδα ο Κουτσούμπας

Σε χωριά της Φθιώτιδας, Περιφερειακή Ενότητα στην οποία είναι και υποψήφιος βουλευτής, θα περιοδεύσει σήμερα, Σάββατο 3/6, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας θα περιοδεύσει σε Λάριμνα, Μαρτίνο και Μαλεσίνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης