Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Έγινε το πρώτο βήμα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί - Στις 25 Ιουνίου ζητώ ισχυρή εντολή

Μητσοτάκης: Έγινε το πρώτο βήμα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί - Στις 25 Ιουνίου ζητώ ισχυρή εντολή
Το νέο σποτ της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
«Στις 21 Μαΐου έγινε το πρώτο βήμα» «όμως τίποτα δεν έχει κριθεί», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Ν.Δ., το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.
Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «στις 25 Ιουνίου ζητώ ισχυρή εντολή για να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί σταθερά, τολμηρά, μπροστά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα!»
«Αν θέλετε να είμαι ξανά ο Πρωθυπουργός, να πάτε όλες και όλοι να ψηφίσετε στην κάλπη της 25ης Ιουνίου», τόνισε μωρίτερα από τη Νέα Ιωνία ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους πολίτες για τη στήριξή τους στις εκλογές της 21ης Μαΐου και μίλησε για «μεγάλο «γαλάζιο κύμα» το οποίο υψώνεται και το οποίο το βράδυ της 25ης Ιουνίου, θα μας οδηγήσει σε μία ακόμα μεγάλη εκλογική νίκη».
«Ποιος θα το περίμενε άραγε, ότι η Νέα Δημοκρατία θα κέρδιζε στη Νέα Ιωνία με 10 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό είμαι εδώ σήμερα, να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αγώνα τον οποίο δώσαμε από κοινού, για τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε την Κυριακή 21η Μαΐου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας στη μεγάλη μας παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία. Είναι και μία ξεχωριστή στιγμή για μένα, θυμάμαι όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά υποψήφιος Βουλευτής στην ενιαία Β’ Αθηνών -τα λέω τώρα στους συναδέλφους του βορείου τομέα, οι οποίοι παραπονιούνται μερικές φορές ότι είναι μεγάλη η εκλογική σας περιφέρεια, σκεφτείτε λίγο, τι σήμαινε όταν έπρεπε να καλύψουμε όλη τη Β’ Αθηνών. Αλλά θυμάμαι, όταν ερχόμουν στη Νέα Ιωνία, ήμασταν πολύ λιγότεροι, τώρα είμαστε πολύ περισσότεροι και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι το βράδυ της 25ης Ιουνίου, για να ολοκληρώσουμε το σημαντικό βήμα το οποίο κάναμε στην προηγούμενη κάλπη της 21ης Μαΐου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης