Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου: Απελπιστικά μικρές μειονότητες μάς επιβάλλουν γελοιότητες, όπως το Gay Pride

Λατινοπούλου: Απελπιστικά μικρές μειονότητες μάς επιβάλλουν γελοιότητες, όπως το Gay Pride
Το δόγμα της περιλαμβάνει το τρίπτυχο «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια», ενώ η ίδια θεωρεί ότι υπέστη, και υφίσταται ακόμη, όχι μπούλινγκ απλά, αλλά κανονική τρομοκρατία
Η επικεφαλής του κόμματος, Φωνή Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μίλησε για τις θέσεις της παράταξής της, αλλά και για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, η κυρία Λατινοπούλου, υπογραμμίζει ότι κινείται στο φάσμα του «κεντροδεξιού» έως του «δεξιού πατριωτικού χώρου», και το δόγμα της περιλαμβάνει το τρίπτυχο «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια», ενώ η ίδια θεωρεί ότι υπέστη, και υφίσταται ακόμη, όχι μπούλινγκ απλά, αλλά κανονική τρομοκρατία.
Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου:
Τι πρόγραμμα έχει σε πολύ γενικές γραμμές η Φωνή της Λογικής; Υπηρετεί ακροδεξιές γραμμές, όπως την «κατηγορούν»;
Είμαστε περήφανοι για το πρόγραμμά μας. Είναι ένα πρόγραμμα που εστιάζει στο καλό της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα. Βοηθάει τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας, δίνει βάρος στις επενδύσεις και στην ανάπτυξη, απαιτεί γρηγορότερους ρυθμούς από τη Δικαιοσύνη, αυστηρότερες ποινές στους εγκληματίες, οικονομικές ελευθερίες στις επιχειρήσεις, υποστηρίζει τον Ελληνα και την Ελληνίδα, την Αστυνομία μας και τα σώματα ασφαλείας και πολλά πολλά ακόμα.
Πώς αυτοχαρακτηρίζεσαι; Δεξιά, κεντρώα, πολύ δεξιά ή κάτι άλλο; Γιατί δεν σε καλύπτει η Ν.Δ.;
Είμαι συντηρητική στα κοινωνικά θέματα, φιλελεύθερη στα οικονομικά, με εκφράζουν τα ιδανικά του «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», οπότε θα έλεγα πως κινούμαι στο φάσμα του «κεντροδεξιού» έως του «δεξιού» πατριωτικού χώρου.
Έχεις πει, αναφερόμενη στον «λόγο τιμής», ότι «δυστυχώς λίγοι άντρες τον τιμούν σήμερα». Γιατί σε απογοητεύουν οι σημερινοί άντρες;
Γιατί είναι μία πραγματικότητα. Και όχι μόνο για τους άντρες. Δυστυχώς, έχουν αλλάξει οι εποχές. Κάποτε ο λόγος τιμής είχε ισχύ συμβολαίου. Τώρα για πολλούς, δυστυχώς, είναι ένα κενό γράμμα. Πάντως, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν με απογοητεύουν γενικά οι άντρες. Ο περίγυρός μου (φίλοι, γνωστοί, μέλη της Φωνής Λογικής) είναι γεμάτος με «σωστούς» άντρες. Αντρες που τιμούν τον λόγο τους και φοράνε «παντελόνια». Βέβαια, δεν είναι όλοι έτσι. Σαφές.
«Η κατρακύλα της Δύσης δυστυχώς δεν έχει πάτο. Η αντίστασή μας στη woke culture και ό,τι αυτή πρεσβεύει είναι μονόδρομος…» έγραψες προχθές στο διαδίκτυο. Πιστεύεις ότι έχει ξεφύγει το πράγμα; Είναι η θηλυκοποίηση του πλανήτη αυτό που ζούμε;
Εχει ξεφύγει εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική και σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης. Επειδή το κυρίαρχο αφήγημα της Αριστεράς στέρεψε παγκοσμίως και όλοι είδαν πως οι παράδεισοι της Αριστεράς όχι μόνο παράδεισοι δεν ήταν, αλλά η Κόλαση επί της Γης, όπου είχαν την ατυχία να κυβερνήσουν οι αριστεροί, όπως στην ΕΣΣΔ, στη Κούβα, στην Κίνα κ.λπ., βρήκαν τώρα άλλα γελοία θέματα να ασχοληθούν, όπως με τον επαγγελματικό δικαιωματισμό. Ακραίοι αριστεροί της Αμερικής το ξεκίνησαν, όμως τώρα πια έχουν μολυνθεί και πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και η ίδια η Ελλάδα. Εδώ έχει μολυνθεί η ίδια η Ν.Δ. και ομοιάζει στα θέματα του δικαιωματισμού τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε για τεράστιο πρόβλημα.
Οργανωμένες απελπιστικά μικρές μειονότητες μας επιβάλλουν γελοιότητες, όπως είναι το Gay Pride, ζητάνε υιοθεσία οι ομοφυλόφιλοι και ένα σωρό τέτοιες αστειότητες. Οι τρανς άντρες κερδίζουν όλα τα γυναικεία αθλήματα στην Αμερική, ο κόσμος έχει τρελαθεί. Oλο αυτό το υποστηρίζουν όλες σχεδόν οι τηλεοπτικές πλατφόρμες και αρκετοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο. Είναι σαφές πως υπάρχει μία μεγαλύτερη θηλυκοποίηση, γιατί οι άντρες που ξέραμε και που υπάρχουν ακόμα, συνειδητά προσπαθούν να τους ευνουχίσουν. Για να είμαστε όλοι το ίδιο. Ενας άφυλος πολτός. Ε. αυτό στην Ελλάδα δεν θα το αφήσουμε να περάσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης