Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το τρολάρισμα του Κουτσούμπα στη Ζωή - «Κίνημα της Αγάπης» βάφτισε την Πλεύση Ελευθερίας

Το τρολάρισμα του Κουτσούμπα στη Ζωή - «Κίνημα της Αγάπης» βάφτισε την Πλεύση Ελευθερίας

Με μία φαρμακερή ατάκα καυτηρίασε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ την υπερπροβολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τα media

Αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την τηλεοπτική προβολή της Πλεύσης Ελευθερίας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε με αιχμηρό χιούμορ «Μα καλά δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κ. Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το “κίνημα της αγάπης”;».
Μάλιστα από το βήμα της ομιλίας του στην Πάτρα έσπευσε να κάνει και μία χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια, τρολάροντας ουσιαστικά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και … τις καρδούλες της.
Συνεχίζοντας την οξεία επίθεσή του ο Γραμματέας του ΚΚΕ υπογράμμισε «Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που και η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι συνεπής στις απόψεις της. Αυτές την οδήγησαν να μη φέρει καν για συζήτηση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων. Είχε την άποψη ότι ήταν “σχήμα λόγου”, για να δικαιολογήσει τον Τσίπρα… Έχει και ένα συγκεκριμένο παρόν. Να μην έχει θέσεις για κανένα πρόβλημα του λαού μας, της νεολαίας απολύτως. Μόνο κάτι γενικολογίες. Η μόνη φορά που γίνεται συγκεκριμένες είναι όταν θέλει να χαϊδέψει τα ορφανά της Χρυσής Αυγής, αφού όπου βρεθεί και όπου σταθεί τους χαρακτηρίζει αντισυστημική δύναμη. Για αυτό και έχει προδιαγεγραμμένο μέλλον, αυτό που έχουν όλα τα κόμματα-διάττοντες αστέρες, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι να στηρίζουν με τις ψήφους ή και με τους βουλευτές τους τις κυβερνήσεις και τα υπόλοιπα κόμματα του συστήματος.» 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης