Πολιτική

Μητσοτάκης: Σταθερή κυβέρνηση με αυτοδύναμη ΝΔ στο τιμόνι - Με κάθε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ διασύρει τη χώρα

Μητσοτάκης: Σταθερή κυβέρνηση με αυτοδύναμη ΝΔ στο τιμόνι - Με κάθε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ διασύρει τη χώρα
Στα Νέα Μουδανιά  ο Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
«Καταφέραμε και βάψαμε γαλάζια την Ελλάδα από άκρη σε άκρη στην κάλπη της 21ης Μαΐου και πάλι θα το πετύχουμε με ακόμα πιο αυξημένα ποσοστά. Η χώρα θα έχει το βράδυ της Κυριακής μια σταθερή κυβέρνηση με την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι», τόνισε από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στα Νέα Μουδανιά, επανέλαβε ότι το έχει γούρι να τελειώνει τις περιοδείες του στην περιφέρεια με μία επίσκεψη στη Χαλκιδική, «γιατί εξάλλου σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», προσθέτοντας πως «αυτό ότι «δεν έχει» θέλω να το αποδείξετε και στην κάλπη της Κυριακής και να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας, εδώ, στη Χαλκιδική, όχι μόνο στο Δήμο Νέας Προποντίδας. Συνολικά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα».
Επανέλαβε ότι «αν στην προηγούμενη κάλπη ίσχυε το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει τώρα, αυτό της ενισχυμένης αναλογικής, ήδη η χώρα θα είχε Πρωθυπουργό, θα είχε κυβέρνηση κι εγώ θα ήμουν σήμερα εδώ να συνομιλώ με τον Δήμαρχο ως εκλεγμένος Πρωθυπουργός, για τις μεγάλες προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σας» και πως «ο μόνος λόγος για τον οποίο σήμερα οδηγούμαστε σε δεύτερη κάλπη ήταν η εμμονή του κ. Τσίπρα με την απλή αναλογική, η οποία δεν χρειάζεται καμία αποδοκιμασία. Καλύτερη αποδοκιμασία είναι η ετυμηγορία της κάλπης»
Υπογράμμισε πως είναι σημαντικό η χώρα να έχει την Κυριακή μια σταθερή κυβέρνηση, με μία αυτοδυναμία η οποία να είναι άνετη, να είναι λειτουργική και «να μπορούμε ακριβώς να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο έχουμε ήδη παρουσιάσει στον ελληνικό λαό».
«Πάμε για δύο βουλευτές εδώ στη Χαλκιδική, για δυο βουλευτές και με το καλό να επιστρέψω ως εκλεγμένος Πρωθυπουργός», είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, αναφέρθηκε στις μεγάλες ζημιές στον πρωτογενή τομέα που προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών στην περιοχή της Χαλκιδικής και δεσμεύτηκε ότι τη Δευτέρα, εφόσον θα είναι πρωθυπουργός, θα δώσει εντολή να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΛΓΑ προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις.
Επανέλαβε ότι το φράγμα του Χαβρία θα γίνει πράξη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και θα στηριχθεί ο ποιοτικός τουρισμός.
«Δική μας πρόθεση είναι μονίμως να ενθαρρύνουμε περισσότερες ποιοτικές ιδιωτικές επενδύσεις. Γιατί όσο καλύτερες είναι οι επενδύσεις που γίνονται , τόσο υψηλότερες τιμές μπορούμε να διεκδικούμε από τους επισκέπτες μας, όντας, όμως, πάντα ανταγωνιστικοί», τόνισε.

Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στοχοποίησαν το Λιμενικό Σώμα και «η προπαγάνδα τους είναι στα πρωτοσέλιδα των τουρκικών ΜΜΕ και υιοθετείται πλήρως από την Τουρκία».
Όπως είπε, «είναι πραγματικά πάρα πολύ δυσάρεστο και είναι η μόνη κουβέντα που θα πω για την αντιπολίτευση, σήμερα να έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης και να υιοθετεί πλήρως η Τουρκία την προπαγάνδα την οποία έκανε ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Λιμενικού.
Λυπάμαι, είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω. Το μόνο το οποίο έχουν κάνει τέσσερα χρόνια είναι να βρίσκουν κάθε ευκαιρία να διασύρουν τη χώρα. Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν επιτίθενται στην κυβέρνηση, αλλά επιτίθενται στη χώρα όταν υιοθετούν μία τέτοια ρητορική.
Ας είναι, όμως, στείλτε τους, φίλες και φίλοι, την απάντηση στην κάλπη. Έτσι ρυθμίζουν οι Δημοκρατίες αυτού του είδους τις εκκρεμότητες. Εξάλλου, στείλατε την πρώτη απάντηση στην κάλπη της 21ης Μαΐου».
mk23.JPG
Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην παραλία των Νέων Μουδανιών και συνομίλησε με πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης