Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Όλοι στις κάλπες την Κυριακή για να βγει όσο πιο ψηλά γίνεται το ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Όλοι στις κάλπες την Κυριακή για να βγει όσο πιο ψηλά γίνεται το ΚΚΕ
Διαφαίνεται ένα αχνό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ
Έκκληση στους πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους να πάνε την Κυριακή στις κάλπες και να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται, το ΚΚΕ που είναι μπροστά στους αγώνες απηύθυνε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Σε δηλώσεις του στο Open ο κ.Κουτσούμπας προέτρεψε τους νέους «να πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή και να ψηφίσουν το ΚΚΕ».
Ερωτηθείς αν «βρισκόμαστε μπροστά σε μια μακροχρόνια ηγεμονία της δεξιάς» απάντησε «αυτή τη στιγμή είναι αρνητικός ο πολιτικός συσχετισμός, αλλά δεν το πιστεύω ότι θα είναι συνέχεια έτσι».
«Αυτό που διαφαίνεται αυτή τη στιγμή είναι ένα αχνό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής στη νεολαία και στα εργατικά - λαϊκά στρώματα, ένας κόσμος που ψάχνεται και αναζητά λύσεις και οράματα κι αυτό είναι το πιο παρήγορο και κρίσιμο ζήτημα» είπε ο κ.Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ «είναι η δύναμη που δείχνει τον δρόμο, ώστε ο ίδιος ο λαός να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων».

Ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για ακόμα μια φορά ο κ.Κουτσούμπας επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση έκανε ζημιά, αναφερόμενος στο Ταμείο Ανάκαμψης, σημείωσε ότι είναι ένα υπερμνημόνιο όπως έχει παραδεχθεί και ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ μίλησε ακόμα για τα κόμματα «μιας χρήσης» που κάνουν τη δουλίτσα, η οποία, όπως είπε, κυρίως είναι να αποσπάσουν κάποιες ψήφους που θα μπορούσαν να κατευθυνθούν στο ΚΚΕ που μπορεί να κάνει 100% ισχυρή αντιπολίτευση στη Βουλή και κυρίως να είναι μαζί με το λαό στους καθημερινούς αγώνες, και εξαφανίζονται.
Για το κόμμα της Ζ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «με καρδούλες και αγαπησιάρικες νότες δεν λύνονται τα προβλήματα του λαού» καθώς και ότι «απουσίαζε, ήταν εξαφανισμένη από τους λαϊκούς αγώνες για 4 χρόνια» ενώ αναφορά έκανε και στη Νίκη, κάνοντας λόγο για «μορφώματα που εργαλειοποιούν το θρησκευτικό συναίσθημα και πλασάρουν αντιδραστικές, ανατριχιαστικές θέσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης