Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεύτερη περίπτωση εκπροσώπησης fund κατά δανειολήπτη για το Δημήτρη Μάντζο

Δεύτερη περίπτωση εκπροσώπησης fund κατά δανειολήπτη για το Δημήτρη Μάντζο
Σε «πράσινο» Πάτση εξελίσσεται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Τον καλύπτει ο Ανδρουλάκης

Αυτή τη φορά ο Δ. Μάντζος εκπροσώπησε το fund Intrum κατά δανειολήπτη για στεγαστικό δάνειο ύψους 130 χιλ. ευρώ, με τη διαταγή πληρωμής με το όνομά του να έχει επιδοθεί στις 21 Οκτωβρίου 2021.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μάντζος στην απάντηση που έδωσε χθες Πέμπτη (22/6), υποστήριξε ότι η υπόθεση του πρώτου δανειολήπτη, κατά του οποίου υποστήριξε το fund, «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν» και ξεκαθάρισε ότι από το 2019 έχει σταματήσει την ενεργό δικηγορία
Η νέα περίπτωση που παρουσιάζει η εφημερίδα «Δημοκρατία» με διαταγή πληρωμής το 2021, αναιρεί πλήρως τα λεγόμενα του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ ότι σταμάτησε το 2019 την ενεργό δικηγορία.
Εξου και σήμερα, ο κ. Μάντζος εμφανίστηκε σε διαφοροποιημ
ένη γραμμή παραδεχόμενος ουσιαστικά την εμπλοκή του στις υποθέσεις κατασχέσεων και αναφέροντας ότι «Δεν είναι ανήθικο να κάνει κανείς τη δουλειά σου. Ανήθικο είναι να εμπλέκεσαι σε σκάνδαλα, να είσαι εσύ ο ίδιος fund». Επιπλέον, επιχείρησε να υποβαθμίσει το όλο θέμα ισχυριζόμενος ότι «δεν μιλάμε για κατάσχεση, πλειστηριασμό, έξωση, ξεσπίτωμα. Μιλάμε για νομική πράξη. Είναι πάμπολλες οι νομικές πράξεις».
Όσον αφορά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, έχει πάρει ξεκάθαρη κάλυψης του κ. Μάντζου αφού έχει υποστηρίξει σε παρόμοιο μήκος κύματος ότι «έκανε απλώς μία νομική πράξη». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης