Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές 25 Ιουνίου 2023: Στο Περιστέρι ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας - «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής Δημοκρατία»

Εκλογές 25 Ιουνίου 2023: Στο Περιστέρι ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας - «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής Δημοκρατία»
Τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την έξοδό του από το παραβάν
Σχετικά Άρθρα
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου στις 10.30 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας
Μετά την έξοδό του από το παραβάνο ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:
«Στη σημερινή τελική και κρίσιμη αναμέτρηση με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται το ποιος και πως θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα. Κρίνεται δηλαδή η ζωή μας τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της Δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη μέρα θα έχουμε μία κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη Δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε και ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτόν τον ρόλο, να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και να παίξει εξισορροπιστικό ρόλο στο πολιτικό σύστημα και τη Δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής Δημοκρατία αύριο», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης