Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεράκης (Marc) για εκλογές 25ης Ιουνίου: Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μικρά κόμματα

Γεράκης (Marc) για εκλογές 25ης Ιουνίου: Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα μικρά κόμματα
Ο διευθύνων σύμβουλος της Marc δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο θρίλερ ως προς το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή
Σχετικά Άρθρα
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει «κλειδώσει» σαφές προβάδισμα έναντι του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στα μικρότερα κόμματα και πόσα από αυτά θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Marc, Θωμάς Γεράκης, υποστήριξε -μιλώντας στον Ant1- πως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο θρίλερ όσον αφορά τον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή αλλά και το ποια θα είναι αυτά. Αναφορικά με τη συμμετοχή, ο ίδιος τόνισε ότι «με βάσει τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγές στην συμμετοχή». «Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», συμπλήρωσε ο κ. Γεράκης.
Το ζήτημα σχετικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή» έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και όπως ανέφερε ο Θωμάς Γεράκης, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για την είσοδό τους στην Βουλή.
Πάντως, ο κ. Γεράκης επεσήμανε πως «ανιχνεύεται ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης