Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έφοδο στα ακίνητα της Καϊλή στην Αθήνα έκαναν οι βελγικές αρχές

tags :
Έφοδο στα ακίνητα της Καϊλή στην Αθήνα έκαναν οι βελγικές αρχές
Οι αρχές πραγματοποίησαν αρκετές έρευνες στην Αθήνα, στο σπίτι της Καϊλή, στο σπίτι της αδελφής της, Μανταλένας, και σε ένα ακίνητο όπου η Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, επίσης ύποπτος, έχουν μια εταιρεία ακινήτων
Οι ελληνικές και βελγικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο σε τρία ακίνητα που συνδέονται με την Εύα Καϊλή στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Politico από την ελληνική αστυνομία.
Ένας Βέλγος εισαγγελέας, μαζί με την ελληνική και βελγική οικονομική αστυνομία, εκτέλεσε την ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα στο πλαίσιο της εν εξελίξει έρευνας για το Qatargate, στην οποία η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είναι βασική ύποπτη.
Οι αρχές πραγματοποίησαν αρκετές έρευνες στην Αθήνα, στο σπίτι της Καϊλή, στο σπίτι της αδελφής της, Μανταλένας, και σε ένα ακίνητο όπου η Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, επίσης ύποπτος, έχουν μια εταιρεία ακινήτων, δήλωσαν δύο αξιωματούχοι της ελληνικής αστυνομίας.
Μόλις ξεκίνησε η έρευνα στο σπίτι της αδελφής της Καϊλή, ειδοποιήθηκε ο δικηγόρος της στην Ελλάδα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Ο Βέλγος εισαγγελέας κατέσχεσε υπολογιστές και σχετικό υλικό, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης