Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Δραγασάκης: Ο Τσίπρας ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Η ελπίδα παραμένει επίκαιρη

Γ. Δραγασάκης: Ο Τσίπρας ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Η ελπίδα παραμένει επίκαιρη
«Ό,τι θετικό πετύχαμε και στην αντιπολίτευση και στην κυβέρνηση έχει τη δική του σφραγίδα» δήλωσε ο Γιάννης Δραγασάκης αναφερόμενος στο πολιτικό αποτύπωμα που αφήνει ο Α. Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Γιάννης Δραγασάκης, που είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του χώρου, σημειώνοντας ότι «το κόμμα συγκροτήθηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια ως ένα συλλογικό εγχείρημα ανανέωσης & ελπίδας. Και για την Αριστερά & για τη χώρα» και ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ταυτίστηκε όσο κανείς μαζί του».
«Στάθηκε όρθιος απέναντι στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης στην Ελλάδα & το εξωτερικό. Έγινε ο πρώτος Πρωθυπουργός της Αριστεράς στους πιο δύσκολους καιρούς της πρόσφατης ιστορίας της χώρας. Και κατόρθωσε από τη χρεοκοπία να την οδηγήσει το 2018 έξω από τα μνημόνια, επαναφέροντάς τη σε ομαλές συνθήκες. Ό,τι θετικό πετύχαμε & στην αντιπολίτευση & στην κυβέρνηση έχει τη δική του σφραγίδα», προσέθεσε ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ σχολίασε και την επόμενη ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «σήμερα το αίτημα της ανανέωσης & της ελπίδας παραμένει επίκαιρο. Αποκτά νέο ευρύτερο περιεχόμενο. Πολλοί, εύλογα, αναρωτιούνται "και τώρα τι". Η Αριστερά δεν μπορεί να κάνει "πίσω". Η μόνη απάντηση μπορεί να είναι, η ανασυγκρότηση & ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ώστε να γίνει & πάλι η προοδευτική πλειοψηφική έκφραση της κοινωνίας» για να καταλήξει με την υπόμνηση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ως δύναμη αγώνων & διακυβέρνησης δεν έκλεισε τον κύκλο του αλλά βρίσκεται μπροστά σε νέες πραγματικότητες & προκλήσεις. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ζητούν απάντηση. Αδυναμίες & λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Αυτό απαιτεί συνθετικές όσο & σαφείς απαντήσεις. Ανοιχτό & πειθαρχημένο διάλογο. Ενότητα & συντεταγμένη πορεία. Και σε αυτήν την πορεία είναι αναγκαία η συμβολή όλων των μελών & των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ. Και πριν από όλους του Αλέξη Τσίπρα, που με αίσθηση ευθύνης ανέλαβε σήμερα αυτή τη δέσμευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης