Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Παραίτηση Χρ. Σπίρτζη από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή

ΣΥΡΙΖΑ: Παραίτηση Χρ. Σπίρτζη από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή
Ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματός του και την πλαισίωσή του από αντιπροέδρους: Ε. Αχτσιόγλου, Α. Χαρίτση, Ευ. Τσακαλώτο και Ν. Παππά
Μετά το πέρας της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, ανακοίνωσε πως παραιτείται από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτο» το γεγονός ότι αποφασίστηκε εκλογή προέδρου πριν να συζητηθούν οι θέσεις του κόμματος και αναδειχθούν ως ώφειλαν, βάσει του σκεπτικού του, νέα Κομματικά Όργανα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, αυτό είναι απαιτούμενο γιατί οι προηγούμενοι εσωκομματικοί συσχετισμοί, δεν ισχύουν.
Στήριξη στην πρόταση Σπίρτζη, παρέσχε ο Παύλος Πολάκης.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε την παραμονή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματός του και την πλαισίωσή του από αντιπροέδρους: Ε. Αχτσιόγλου, Α. Χαρίτση, Ευ. Τσακαλώτο και Ν. Παππά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης