Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Γεροβασίλη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Ο καθένας οφείλει να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του

Αιχμές Γεροβασίλη για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Ο καθένας οφείλει να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του
Η Όλγα Γεροβασίλη αρνήθηκε την προεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του κόμματος αναφέρθηκε η Όλγα Γεροβασίλη σε δηλώσεις της προσερχόμενη στην ορκωμοσία των νέων βουλευτών.
«Μία σύνθετη περίοδος εξαιτίας αυτών που έχει να αντιμετωπίσει η ελληνική κοινωνία και τον ρόλο που καλούμαστε να παίξουμε εμείς ως αντιπολίτευση για να εκπροσωπήσουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας με τη δυνατότερη φωνή που μπορούμε να αρθρώνουμε στο ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και να διαφυλάξουμε την αδιατάραχτη λειτουργία σε αυτή την περίοδο» είπε αρχικά η κ. Γεροβασίλη.
Όσον αφορά τη διάθεσή της να μην προχωρήσει στην ανάληψη της προεδρίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι σε μία τόσο κρίσιμη και σύνθετη περίοδο η διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχει την καλύτερη, δυνατότερη εκπροσώπηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από όλες τις θέσεις. Απαιτείται συνοχή. Ο ρόλος του αντιπροέδρου της Βουλής επίσης θα είναι κρίσιμος. Είμαι παρούσα. Μετά την παραχώρηση του χώρου από τον Αλέξη Τσίπρα, οφείλει ο καθένας μας να ταιριάξει το μπόι με τον ίσκιο του και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν έργο.
Τέλος ερωτηθείσα για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση που εκείνος ιδρύσει νέο κόμμα, η κ. Γεροβασίλη χαμογέλασε με νόημα και είπε θα τα δούμε όλα αυτά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης