Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Τι βρέθηκε στο επίκεντρο, δηλώσεις

Συνάντηση Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών – Τι βρέθηκε στο επίκεντρο, δηλώσεις
"Στόχος της πολιτικής μας στο υπουργείο Εργασίας είναι οι όποιες αλλαγές που θα νομοθετήσουμε να λαμβάνουν υπόψιν την μείωση της γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις", δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης
Συνάντηση εργασίας είχε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τους συνεργάτες του.
«Σήμερα είχα την πρώτη μου θεσμική συνάντηση με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Στόχος της πολιτικής μας στο υπουργείο Εργασίας είναι οι όποιες αλλαγές που θα νομοθετήσουμε να λαμβάνουν υπόψιν την μείωση της γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις, έτσι ώστε το σύστημα της «ΕΡΓΑΝΗΣ» να δουλεύει υπέρ και των εργαζομένων και των επιχειρήσεων», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης μετά το πέρας της συνάντησης .
Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε ότι συζήτησαν θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.
«Με μεγάλη χαρά ακούσαμε το νέο τρόπο λειτουργίας της ψηφιακής κάρτας, η οποία δίνει μια νέα ώθηση σε ένα πρόβλημα που πραγματικά απασχολεί επιχειρήσεις και εργαζόμενους. Εκτιμώ ότι και στις άλλες προτάσεις που κάναμε στον Υπουργό για τη λειτουργία των επιχειρήσεων, βρήκαμε έναν Υπουργό που ακούει και όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα, ώστε οι επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και η χώρα να πάει μπροστά», κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΕΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης