Τελευταία Νέα
Πολιτική

Bόμβα Γιώργου Τσίπρα για ΣΥΡΙΖΑ: Υπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης – Προτεραιότητα να βρεθεί πολιτική γραμμή

Bόμβα Γιώργου Τσίπρα για ΣΥΡΙΖΑ: Υπαρκτός ο κίνδυνος διάσπασης – Προτεραιότητα να βρεθεί πολιτική γραμμή
Ο Γιώργος Τσίπρας ρωτήθηκε εάν φοβάται τη διάσπαση του κόμματος
Σε μια δήλωση βόμβα για το πολιτικό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.
Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνικό μέσο για το αν φοβάται διάσπαση, απάντησε πως ο κίνδυνος μπορεί να είναι επί του παρόντος δευτερεύων, ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός.
«Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση και ηγεσία τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος» επεσήμανε ο Γιώργος Τσίπρας.
«Ο κίνδυνος αυτός (σ.σ. της διάσπασης) αντικειμενικά υπάρχει, αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος», συνέχισε, σημειώνοντας ότι «πρέπει είναι να διατηρηθούμε ενιαίοι».
«Πολύς κόσμος ψήφιζε Αλέξη Τσίπρα, ενέπνεε τον κόσμο…
Οπότε το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών δεν είναι ο πάτος μας.
Οι ευρωεκλογές δεν θα κρίνουν τη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσει στις ανάγκες των πολιτών.
Οι πολιτικές έχουν προτεραιότητα, αλλά και τα πρόσωπα που θα τις υπηρετήσουν» ανέφερε νωρίτερα.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργήσει ο Αλέξης Τσίπρας κάτι νέο, είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
«Νομίζω ότι είχε δεκαπλάσιες δυνατότητες και όπλα να κάνει αυτό το πράγμα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή να γίνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ κάτι άλλο, αλλά αυτό δεν έγινε.
Εννοώ ότι δεν έγινε με πολύ καλύτερους όρους».
Ωστόσο «έχει τέτοιο μέγεθος ο Αλέξης Τσίπρας, που νομίζω θα αποφασίσει μόνος του τι θα κάνει» κατέληξε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης