Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Την Τετάρτη 12/7 ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για την προεδρία η Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Την Τετάρτη 12/7 ανακοινώνει την υποψηφιότητά της για την προεδρία η Αχτσιόγλου
Σε ειδική εκδήλωση στις 12/7  η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου
Σχετικά Άρθρα
Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισήμως ανακοινώνει σε ειδική εκδήλωση την Τετάρτη 12/7 η Έφη Αχτσιόγλου.
Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και ο Νίκος Παππάς, ενώ στα 4 συνολικά ονόματα που παραμένουν στο τραπέζι για την κούρσα διαδοχής του Α. Τσίπρα,  είναι επίσης ο Π. Πολάκης και ο Ευ. Τσακαλώτος.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου θα ξεκινήσει από τις 3 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο γύρο στις 10 Σεπτεμβρίου, ημέρα ομιλίας του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Φαβορί  η Έφη Αχτσιόγλου

Σε ό,τι αφορά την Έφη Αχτσιόγλου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως με τον Γ. Δραγασάκη, Θ. Θεοχαρόπουλο, Ν. Μπίστη, Κ. Ζαχαριάδη, η Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Γ. Ραγκούση, με στόχο την όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή.
Η πρώην υπουργός Εργασίας μοιάζει σήμερα το απόλυτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δημοφιλέστατη στον κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, κατά τη θητεία της στο υπουργείο Εργασίας διακρίθηκε για την εργατικότητά της, ενώ τα τελευταία χρόνια της αντιπολίτευσης ως τομεάρχης Οικονομίας, απέκτησε καλύτερη γνώση του οικονομικού περιβάλλοντος.
Πρώτη σε σταυρούς στην πρόσφατη ψηφοφορία για την Κεντρική Επιτροπή, πρώτη και στο ψηφοδέλτιο του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, μοιάζει να έχει την αποδοχή της βάσης του κόμματος, αλλά και των οπαδών. Έχει μαζί της την κίνηση «6+6» των Τζανακόπουλου και Ηλιόπουλου -αποκολλήθηκε από την «προεδρική πλειοψηφία»- αλλά και μεγάλο μέρος της «Ομπρέλας». Έχει έρθει σε συνεννόηση με τον Αλέξη Χαρίτση ώστε να είναι μόνο ένας εκ των δύο υποψήφιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης