Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διάβημα διαμαρτυρίας του Θανάση Παφίλη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Διάβημα διαμαρτυρίας του Θανάση Παφίλη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
 Το ΚΚΕ διαμαρτύρεται για την κράτηση από τις ελληνικές αρχές της Λιβανέζας Σούχα Μπσάρα
Διάβημα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, «για την κράτηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας από τις ελληνικές αρχές, της Λιβανέζας αγωνίστριας Σούχα Μπσάρα».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο Θανάσης Παφίλης «έθεσε στον υπουργό Ν. Μηταράκη ότι σήμερα Τετάρτη 12 Ιούλη, τις πρωινές ώρες, στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, κρατήθηκε από τις ελληνικές αρχές και απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα, της γνωστής Λιβανέζας αγωνίστριας Σούχα Μπσάρα, η οποία έχει περάσει 10 χρόνια στις φυλακές του Ισραήλ, θεωρείται ηρωίδα της απελευθέρωσης του Νότιου Λιβάνου από την ισραηλινή κατοχή και απελευθερώθηκε στο πλαίσιο συμφωνίας ανταλλαγής αιχμαλώτων. Σήμερα διαθέτει την λιβανέζικη και ελβετική ιθαγένεια».
Το ΚΚΕ «αντιτίθεται στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια των ελληνικών αρχών και ρωτάει το αρμόδιο υπουργείο για ποιους συγκεκριμένους λόγους κρατήθηκε η Σούχα Μπσάρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας και απαγορεύτηκε η είσοδός της στην Ελλάδα; Για ποιούς λόγους θεωρείται άτομο επικίνδυνο για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης