Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυβερνητικοί κύκλοι: Καμία συζήτηση για κυριαρχικά δικαιώματα στο Vilnius - Η εξωτερική πολιτική είναι σε ασφαλή χέρια

Κυβερνητικοί κύκλοι: Καμία συζήτηση για κυριαρχικά δικαιώματα στο Vilnius - Η εξωτερική πολιτική είναι σε ασφαλή χέρια
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός ουδέποτε συζήτησε ή αποδέχτηκε συζήτηση για θέματα που αφορούν Έλληνες πολίτες» προσθέτουν οι κυβερνητικές πηγές για το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας

Απάντηση δίνεται στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, αλλά και για την χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ, μέσω κυβερνητικών πηγών που δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Πιο συγκεκριμένα σχολιάζουν «Στη συζήτηση που έλαβε χώρα μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής αντιπροσωπείας στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας, οι δύο πλευρές έθεσαν διάφορα θέματα.
Μεταξύ αυτών, ο Έλληνας πρωθυπουργός έθεσε και το ζήτημα των παρεμβάσεων του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο.
Σε σχέση με το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης που διαχρονικά θέτει η τουρκική πλευρά, υπογραμμίζουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ουδέποτε συζήτησε ή αποδέχτηκε συζήτηση για θέματα που αφορούν Έλληνες πολίτες και κυριαρχικά θέματα της χώρας.
«Ας μην ανησυχεί, συνεπώς, η αξιωματική αντιπολίτευση. Η εξωτερική πολιτική βρίσκεται σε ασφαλή χέρια», συμπληρώνουν. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης