Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο δήμαρχος Ρόδου μηνύει τον Στέφανο Χίο: «Πιο άσπρος κι από το γάλα, φτάνει το 1.60 με τα χέρια στην ανάταση» - Η ανακοίνωση Κούγια

Ο δήμαρχος Ρόδου μηνύει τον Στέφανο Χίο: «Πιο άσπρος κι από το γάλα, φτάνει το 1.60 με τα χέρια στην ανάταση» - Η ανακοίνωση Κούγια
Εφημερίδα Μακελειό: Αν ο αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν γιος του Βασίλη Καμπούρακη τότε δεν θα έκανε ούτε για κλητήρας 
Σε μήνυση κατά του εκδότη της εφημερίδας "Μακελειό", Στέφανου Χίου, αναμένεται να προχωρήσει ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, για τα αδικήματα της κατ’ επάγγελμα εκβιάσεως και της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια, η μήνυση από τον κ. Καμπουράκη, γίνεται με αφορμή "όλα τα ψευδή και κατάπτυστα δημοσιεύματα, τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του, τόσο αναφορικά με τον τρόπο που ασκεί το λειτούργημα του δημάρχου Ρόδου, όσο και για ό,τι αφορά την ιδιωτική και οικογενειακή του ζωή".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Ρόδου και ιδιοκτήτης των παγκοσμίως γνωστών ξενοδοχείων της Ρόδου Rodos Palace και Mediterranee Hotel επικοινώνησε σήμερα με τον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια, στον οποίο έδωσε εντολή όπως σήμερα υποβάλει μήνυση για τα αδικήματα της κατ’ επάγγελμα εκβιάσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως κατά του ιδιοκτήτου και εκδότου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και διαχειριστή του site makeleio.gr Στέφανου Χίου, για όλα τα ψευδή και κατάπτυστα δημοσιεύματα, τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του, τόσο αναφορικά με τον τρόπο που ασκεί το λειτούργημα του δημάρχου Ρόδου, όσο και για ό,τι αφορά την ιδιωτική και οικογενειακή του ζωή.
Προς τον κο Κούγια ο κ. Δήμαρχος Ρόδου έδωσε την εντολή όπως κατατεθεί τόσο εις βάρος του Στέφανου Χίου, όσο και κατά όλων των συνεργατών του αλλά και οιουδήποτε άλλου φυσικού πρόσωπου, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται και συμμετέχουν στα ως άνω εγκλήματα σε βάρος του κου Καμπουράκη, αλλά και εις βάρος όλων όσων τα ονοματεπώνυμά τους εμπλέκονται στα ως άνω δημοσιεύματα.
Ένα μικρό δείγμα της δημοσιογραφίας του Μακελειού και του τρόπου που αναφέρεται στον Δήμαρχο Ρόδου:
"Την ώρα που η φωτιά στη Ρόδο μαίνεται για 5η ημέρα, Ασκληπιός, Κιοτάρι, Λάρδος και Πυλώνα έχουν εκκενωθεί, τρία ξενοδοχεία στο Κιοτάρι καίγονται, οι τουρίστες φεύγουν με βάρκες για να γλιτώσουν, γίνεται διακοπή ρεύματος κάθε μία ώρα , η παροχή του νερού περιορίζεται, ο Δήμαρχος του νησιού, κύριος Αντώνης Καμπούρακης επισκέπτεται τα μέτωπα της φωτιάς για τα μάτια του κόσμου, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, έχοντας τα χέρια στις τσέπες και κάνοντας δηλώσεις στα τοπικά μέσα.
Ο τόνος της φωνής του και η έντονη ξηροστομια δείχνουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που διακατέχεται από πανιό , που δεν ξέρει πως να διοίκησει τον 7ο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδος. Αν ο αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν γιος του Βασίλη Καμπούρακη τότε δεν θα έκανε ούτε για κλητήρας στη θέση του Βαλάντη (οι ντόπιοι ξέρουν). Αυτό δείχνει άλλωστε το παρουσιαστικό ενός άνθρωπου που είναι πιο άσπρος κι από το γάλα και φτάνει το 1.60 με τα χέρια στην ανάταση ώντας όρθιος πάνω σε σκαμπό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης