Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεταξάς (ΚΚΕ) για Νέα Αγχίαλο: Ζήσαμε στα πρόθυρα ενός μεγάλου βιομηχανικού ατυχήματος

Μεταξάς (ΚΚΕ) για Νέα Αγχίαλο: Ζήσαμε στα πρόθυρα ενός μεγάλου βιομηχανικού ατυχήματος
Γράφτηκε ένας μεγάλος άθλος, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα έγκλημα είπε ο κ.Φάμελλος
Ζήσαμε στα πρόθυρα ενός μεγάλου βιομηχανικού ατυχήματος είπε ο Βασίλης Μεταξάς, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, αναφερόμενος στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες στη Μαγνησία με αφορμή τις πυρκαγιές.
«Δίνουμε μάχη και πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να κοιμηθούν 3 μέρες, πυροσβέστες που έχουν να κοιμηθούν 10 μέρες, γιατί τους έφεραν από αλλού.
Αυτό το έγκλημα που αντιμετωπίσαμε, αυτό το επιτελικά ανίκανο αστικό κράτος, έχει φτιάξει έναν χωροταξικό σχεδιασμό στην περιοχή που είναι ανάκατα βιομηχανίες, κατοικίες, χωριά, στρατόπεδα, αμερικάνικες βάσεις - με ποιος ξέρει τι πυρομαχικά υπάρχουν εκεί πέρα - και τώρα θέλουν να φέρουν και LNG στον Παγασητικό και δεν μπορούν ούτε μία πόλη να εκκενώσουν.
Ζήσαμε στα πρόθυρα ενός μεγάλου βιομηχανικού ατυχήματος, που θα γινόταν μπροστά στα μάτια μας» υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Μεταξάς.
«Είναι η 3η μέρα μιας πολύ δύσκολης κατάστασης στην Μαγνησία, πραγματικά.
Ιδιαίτερα η χτεσινή στην Αγχίαλο, αλλά και το πρώτο βράδυ στο Σέσκλο και τα Μελισσάτικα.
Και εκεί δόθηκε, πραγματικά, μάχη (…).
Γράφτηκε ένας μεγάλος άθλος, αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα έγκλημα.
Το έγκλημα αυτό πληρώσαμε με φόρο αίματος και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν εγκληματία: το αστικό κράτος που βλέπει και την πυρόσβεση ως κόστος και βλέπει και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος» υπογράμμισε ο κ.Μεταξάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης