Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: Να είναι ευπρεπής αυτός που κάποτε χρησιμοποιούσε τη μετεμφυλιακή ρητορεία του μίσους

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη: Να είναι ευπρεπής αυτός που κάποτε χρησιμοποιούσε τη μετεμφυλιακή ρητορεία του μίσους
Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας με τις 16 ώρες εργασίας
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη δίνει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα στο κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
«Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος καλό θα είναι να απευθύνεται με πολιτική ευπρέπεια, όταν αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Εμείς καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ακραία θέση από όποιον και αν εκφράζεται είτε είναι στέλεχος του κόμματός μας είτε της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο κ. Μαρινάκης που πριν μερικά χρόνια χρησιμοποιούσε δημοσίως τη μετεμφυλιακή ρητορεία του μίσους», σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας.
«Οφείλει, δε, να γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει εκφράσει επίσημα τη θέση του για τις παλινωδίες του Υπουργού Εργασίας δια των αρμοδίων τομεαρχών του και ο κ. Καρίπογλου ήδη ανασκεύασε.
Ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης θα ήθελε να μας εξηγήσει τι είδους νομοθετική ρύθμιση θα φέρει ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος μέσα σε 24 ώρες μίλησε για τη θεσμοθέτηση του ‘’δικαιώματος’’ απασχόλησης σε δύο εργοδότες και ωράριο εργασίας 16 ωρών -όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ- με 11ωρη (!) ανάπαυση, για να διαψεύσει αργότερα τον εαυτό του μιλώντας για 8 ώρες εργασίας συνολικά και όχι αθροιστικά;», σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης