Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ για Ν. Φιλαδέλφεια: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης - Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ

ΚΚΕ για Ν. Φιλαδέλφεια: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης - Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ
H δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ μετά τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια από οργανωμένες ομάδες φασιστοειδών χούλιγκαν από την Κροατία "μόνο οργή προκαλούν στο λαό, σε όλους τους φιλάθλους", αναφέρει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα
«Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες» και «είναι υπόλογη για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών», τονίζει το ΚΚΕ, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 29χρονου.
Όπως αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, «η δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ μετά τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια από οργανωμένες ομάδες φασιστοειδών χούλιγκαν από την Κροατία - που λειτουργούν με το προκάλυμμα του οπαδού - και που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν σε συνεργασία με Έλληνες χούλιγκαν, μόνο οργή προκαλούν στο λαό, σε όλους τους φιλάθλους.
Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την εξέλιξη. Είναι υπόλογη για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.
Η κυβέρνηση θεωρεί "λογικό" να απαγορεύει συναθροίσεις εργαζομένων, που δήθεν "διαταράσσουν την οικονομική και κοινωνική ζωή", αλλά αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!
Το ελάχιστο και το αυτονόητο που πρέπει να γίνει τώρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα ακόμα χειρότερα, είναι η αναβολή του σημερινού αγώνα και η αυστηρή τιμωρία των ενόχων».
Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης