Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελεύθεροι Αθηναίοι (δημ. παράταξη Κασιδιάρη): Σε παροξυσμό οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ γιατί μας βλέπουν να περνάμε στο β' γύρο

Ελεύθεροι Αθηναίοι (δημ. παράταξη Κασιδιάρη): Σε παροξυσμό οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ γιατί μας βλέπουν να περνάμε στο β' γύρο
«Eίναι ανεπίτρεπτο να μας εγκαλούν αυτοί που χρωστάνε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ και τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους έχουν φυλακιστεί» τονίζουν οι Ελεύθεροι Αθηναίοι σε ανακοίνωσή τους απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ
Η δημοτική παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, ως απάντηση σε σημερινή (16/8) δήλωση του Π. Δουδωνή (ΠΑΣΟΚ) που καλούσε την κυβέρνηση να απαγορεύσει την κάθοδο του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές.
Πιο συγκεκριμένα οι «Ελεύθεροι Αθηναίοι» υποστήριξαν πως «οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε παροξυσμό διότι η δημοτική μας παράταξη "Ελεύθεροι Αθηναίοι" περνάει στον β’ γύρο των εκλογών όπου θα διεκδικήσει την διοίκηση της πρωτεύουσας.
Σε κάθε περίπτωση είναι ανεπίτρεπτο να μας εγκαλούν αυτοί που χρωστάνε εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ και τα πρωτοκλασάτα στελέχη τους έχουν φυλακιστεί για σωρεία βαρύτατων εγκλημάτων.»

Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Δουδωνή

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Π. Δουδωνής, σε δηλώσή του τόνισε πως "είναι αδιανόητο ότι η κυβερνητική πλειοψηφία παρακολουθεί αμέτοχη καταδικασμένους για εγκληματική οργάνωση να συνιστούν συνδυασμό δημοτικών εκλογών και ο επικεφαλής τους να κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο της Αθήνας, διατυμπανίζοντάς το μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Φαίνεται πως η αδικαιολόγητη καθυστέρησή της κυβέρνησης στην απαγόρευση συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές πολιτικού κόμματος που υποκρύπτει εγκληματική οργάνωση επί τρία χρόνια και παρά τις πρωτοβουλίες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, δεν της έγινε μάθημα.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας δε μπορεί και δεν πρέπει να αφήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες έρμαιο στα χέρια καταδικασμένων εγκληματιών".
"Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε με συνέπεια, άτεγκτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στους νεοναζί εγκληματίες, απαιτεί και θα επιδιώξει άμεσα τη λήψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, που θα αποκλείει από τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης συνδυασμούς των οποίων η ηγεσία ασκείται από πρόσωπα, που έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση", καταλήγει ο κ. Δουδωνής. 
δδ.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης