Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλπάκης (ΣΥΡΙΖΑ) για χάος στην εθνική: Ανίκανο το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη

Καλπάκης (ΣΥΡΙΖΑ) για χάος στην εθνική: Ανίκανο το επιτελικό κράτος του Μητσοτάκη
Προκύπτουν τεράστια ερωτήματα γιατί δεν αποφεύχθηκε το μποτιλιάρισμα λέει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ανίκανο να προβλέψει και να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις λέει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης αναφερόμενος στο πολύωρο, χθεσινό μποτιλιάρισμα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.
«Χιλιάδες πολίτες βίωσαν χθες μια αδιανόητη ταλαιπωρία.
Για σχεδόν εννιά ώρες, κάτω από τη ζέστη, σε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.
Υπήρξε μία - όντως - δύσκολη επιχείρηση μετάγγισης του φορτίου ενός βυτιοφόρου και είναι σημαντικό ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε με ασφάλεια.
Προκύπτουν όμως τεράστια ερωτήματα γιατί δεν αποφεύχθηκε το μποτιλιάρισμα και αυτή η τεράστια ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Καλπάκης, ο οποίος κάνει λόγο για τέσσερα ερωτήματα.
«Ισχύει ότι, ενώ το ατύχημα έγινε στις 12.30 το μεσημέρι, οι οδηγοί άρχισαν να ενημερώνονται νωρίς το απόγευμα ότι υπάρχει πρόβλημα;
Ισχύει ότι η διέλευση από τα διόδια συνεχιζόταν κανονικά χωρίς ενημέρωση και μάλιστα στην αρχή το αντίτιμο καταβαλλόταν κανονικά;
Ισχύει ότι λειτουργούσαν τα ΚΤΕΛ από Πελοπόννησο προς Αθήνα και το αντίστροφο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα;
Εν τέλει, υπάρχουν σχέδια αποτροπής μιας τέτοιας κατάστασης εγκλωβισμού, σχέδια για εκτροπή της πορείας, για αναστροφή των αυτοκινήτων;» διερωτάται ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης