Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασιδιάρης: Τα ψεύδη και η πολεμική του συστήματος δεν μας πτοούν - Στόχος μας είναι η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων

Κασιδιάρης: Τα ψεύδη και η πολεμική του συστήματος δεν μας πτοούν - Στόχος μας είναι η διοίκηση  του Δήμου Αθηναίων
«Οι παραπλανητικοί τίτλοι, τα ψευδή δημοσιεύματα και η πολεμική ολόκληρου του συστήματος δεν μας πτοούν, αλλά μας συσπειρώνουν», αναφέρει η δημοτική παράταξη «Ελεύθεροι Αθηναίοι»
Σχετικά Άρθρα
Μεγάλος στόχος μας είναι η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη δημοτική παράταξη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτηρίζει παραπλανητικά.
Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα Νέα», που κάνει λόγο για «ακροδεξιό σαφάρι για πρόθυμους υποψήφιους, η Δημοτική Παράταξη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» ανακοινώνει ότι έχει ήδη συμπληρώσει πλήρη ψηφοδέλτια και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα της πρωτεύουσας.
«Εκλεκτοί Αθηναίοι και Αθηναίες δίνουν το παρών σε αυτόν το μεγάλο εκλογικό αγώνα, που θα κρίνει το μέλλον της ιστορικής πόλης των Αθηνών», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Οι υποψηφιότητες κατατίθενται ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών και στις αρχές Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση των ψηφοδελτίων μας.
Οι παραπλανητικοί τίτλοι, τα ψευδή δημοσιεύματα και η πολεμική ολόκληρου του συστήματος δεν μας πτοούν, αλλά μας συσπειρώνουν.
Στόχος της παράταξής μας να περάσουμε στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Αθηναίων», επισημαίνει χαρακτηριστικά η παράταξη.

Το πρωτοσέλιδο των Νέων

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Τα Νέα» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της αναφέρεται σε «ακροδεξιό σαφάρι για πρόθυμους υποψήφιους με αγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
Όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, οπαδοί του Ηλία Κασιδιάρη σε κλειστά γκρουπ αναζητούν με μηνύματα περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους κατά προτίμηση γυναίκες.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στο στόχαστρο είναι Αθήνα, Πελοπόννησος και Κεντρική Μακεδονία ενώ γίνεται κάλεσμα για μαζικές μεταδημοτεύσεις.

ta_nea.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης