Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Κροάτη πρωθυπουργό – Συζήτηση για τους χούλιγκανς, «το κράτος δικαίου λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα»

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Κροάτη πρωθυπουργό – Συζήτηση για τους χούλιγκανς, «το κράτος δικαίου λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα»
Τι συζήτησαν για τους συλληφθέντες χούλιγκαν
Σχετικά Άρθρα
Με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως αναφέρει επίσημη ενημέρωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για τις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις με επίκεντρο τα Δυτικά Βαλκάνια. Συζητήθηκαν ακόμη θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.
Ο Πρωθυπουργός της Κροατίας εξέφρασε στον Κ. Μητσοτάκη τα συλλυπητήριά του για τη δολοφονία του φιλάθλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη.
Σχετικά με το ζήτημα της προσωρινής κράτησης Κροατών, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία για σχετική ενημέρωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση, πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις για το θέμα με τους Κροάτες οπαδούς, μία διευρυμένη στο Μέγαρο Μαξίμου και μία των δύο υπουργών στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.
Η ελληνική πλευρά διαβεβαίωσε ότι το κράτος δικαίου λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, κάτι που αποδέχθηκε και η πλευρά της Κροατίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ελληνική πλευρά υπήρξε η διευκρίνιση πως η έρευνα πρέπει να γίνει πολύ προσεχτικά, προκειμένου να μην υπάρξουν αδικίες και από την πλευρά τους οι Κροάτες εμφανίστηκαν πρόθυμοι να συμβάλουν με όσα μέσα μπορούν στις έρευνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης