Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα ο πατέρας του Άλκη Καμπανού

Υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα ο πατέρας του Άλκη Καμπανού
Ακόμα, για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ που επρόκειτο να διεξαχθεί στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, υποστηρίζει πως ίσως δεν ήταν «ώριμες οι καταστάσεις»
Υποψήφιος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα κατεβαίνει ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του δολοφονημένου Άλκη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο κ. Καμπανός επεδίωξε την υποψηφιότητα, θέλοντας μέσα από έναν δημόσιο ρόλο να παλέψει για την αντιμετώπιση της βίας, τιμώντας με τον τρόπο αυτό, έμπρακτα τη μνήμη του παιδιού του.
Συγκεκριμένα, όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5, θα συμμετέχει στις εκλογές της Περιφέρειας προκειμένου να δώσει τη μάχη του στην πρώτη γραμμή ενάντια στην αθλητική βία.
«Θεωρώ ότι έχω πράξει αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι κάνω σωστά, σε έναν αγώνα κατά της βίας. Έκανα το αυτονόητο γιατί ουσιαστικά αυτή την οπαδική βία τα τελευταία χρόνια την βιώνουμε σε πολλές φάσεις και πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μας ενάντια σε αυτό που έχει γίνει μάστιγα σε αυτή την κοινωνία. Το φαινόμενο της οπαδικής βίας δεν είναι μόνο αυτοί που αποτελούν τα θύματα και η φωνή των θυμάτων. Πρέπει η πολιτεία, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι που αγαπάνε την ομάδα τους, οι δημοσιογράφοι, όλοι. Να σκύψουμε σε αυτό το πρόβλημα και να γιατρέψουμε το κακό απόστημα του ποδοσφαίρου», είπε.
«Υπέβαλα την πρότασή μου στον κύριο Τζιτζικώστα, ενστερνιζόμενος τις απόψεις του για την καταπολέμηση τη βίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο αντιπεριφεριάρχη και εσάς, που μου επιτρέπεται να κοινοποιήσω αυτή την απόφασή μου. Βλέπω ότι ο κοινός σκοπός μας για την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Πρέπει να γίνει κοινός σκοπός όλων μας. Πλέον, η πόλη θα γίνει πιο δυνατή. Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τον Μιχάλη, γιατί η πόλη εκεί δεν στάθηκε δυνατή. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει».
Ακόμα, για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ που επρόκειτο να διεξαχθεί στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, υποστηρίζει πως ίσως δεν ήταν «ώριμες οι καταστάσεις». «Πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνει, θα ήθελα να παρευρεθώ και να είμαι αγκαλιασμένος με τους υγιείς φιλάθλους του Άρη και του ΠΑΟΚ. Να αποδείξουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του αθλητισμού που ενώνει», τόνισε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης