Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σ. Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο - Από 14 χρονών παλεύω μόνος μου

Σ. Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ): Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο - Από 14 χρονών παλεύω μόνος μου
Βέλη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προς στους επικριτές του, εν όψει της κατάθεσης της υποψηφιότητάς του για την Προεδρία του κόμματος
Ο Στέφανος Κασσελάκης, που αναμένεται να καταθέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τη Δευτέρα, απάντησε, μέσω Twitter, στα διαδικτυακά βέλη που δέχθηκε από επικριτές του, αυτή τη φορά για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Ειδικότερα, ο Κ. Κασσελάκης επιχείρησε να αποκρούσει τις κατηγορίες χρήστη του Twitter, σχετικά με αγωγή που δέχθηκε ο ίδιος και η εταιρεία του «Swiftbulk» από επενδυτική τράπεζα στις ΗΠΑ.
Όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο άλλοτε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Silver Leaf [σσ. η επενδυτική τράπεζα που άσκησε την αγωγή] όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη».
Επιπλέον, ο κ. Κασσελάκης μέσω της ανάρτησής του αντέκρουσε τους ισχυρισμούς ότι η εν λόγω εταιρεία ουσιαστικά ανήκει στον εφοπλιστή Νομικό.
«Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου» τόνισε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανταπαντώντας στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της φημολογούμενης υποψηφιότητάς του, ξεκαθάρισε πως «τίποτα δε θα μένει αναπάντητο. Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σ. Κασσελάκη:

«Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο.
Φοβούνται.
Και καλά κάνουν και φοβούνται, διότι θα τους χαλάσουμε την πιάτσα.

Εγώ δεν τους φοβάμαι.
Γι’ αυτό κάνω αυτό που δεν κάνουν συχνά όσοι πολιτεύονται. Αναδημοσιεύω ο ίδιος τα ψέματά τους και τους απαντάω σημείο προς σημείο.
Γιατί ο πολιτικός που οραματίζομαι πρέπει να είναι διάφανος σε όλα. Όχι απέναντι στους υβριστές. Απέναντι στους πολίτες.

- Η εταιρεία που ίδρυσα δεν ανήκει στον Νομικό. Την έφτιαξα από το μηδέν και έβγαλα 70 εκ. κέρδος για τους επενδυτές μου.
- Όλα τα βαπόρια πουλήθηκαν σύμφωνα με το business plan. Και τα δεξαμενόπλοια (και είναι τόσο εύκολο να βρουν ότι πουλήθηκαν…).
- Η Silver Leaf όχι μόνο έχασε την αγωγή, αλλά τιμωρήθηκε και με πρόστιμο από το δικαστήριο επειδή ήταν προδήλως αβάσιμη (frivolous).
- Δεν υπάρχει καμία αγωγή ή μήνυση της αμερικανικής πολιτείας εναντίον μου ή της Tiptree Marine που ίδρυσα. Κατά της διαχειρίστριας εταιρείας υπάρχει (VShips Νορβηγίας), η οποία ήταν εξολοκλήρου υπεύθυνη, και με την οποία δεν έχω καμία σχέση.

Να ξέρουν ότι τίποτα δε θα μένει αναπάντητο.
Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ. Και ούτε θα τα λερώσω.»

Ξεκίνησαν ήδη τον βρόμικο πόλεμο.
Φοβούνται.
Και καλά κάνουν και φοβούνται, διότι θα τους χαλάσουμε την πιάτσα.

Εγώ δεν τους φοβάμαι.
Γι’ αυτό κάνω αυτό που δεν κάνουν συχνά όσοι πολιτεύονται. Αναδημοσιεύω ο ίδιος τα ψέματά τους και τους απαντάω σημείο προς σημείο.
Γιατί ο… pic.twitter.com/hA8qMK1EBx

— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) August 28, 2023 >

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης