Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σύσκεψη την Τρίτη 29/8 στο Μαξίμου για αποκατάσταση δασών σε Έβρο και Πάρνηθα

Σύσκεψη την Τρίτη 29/8 στο Μαξίμου για αποκατάσταση δασών σε Έβρο και Πάρνηθα
Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, αύριο Τρίτη στις 11:00, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την αποκατάσταση των δασών του Έβρου και της Πάρνηθας.
Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Επίσης, στη Ρόδο θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρόδο για να διαπιστώσει την πορεία καταγραφής και αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές και θα συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμπλεκόμενους στην Πολιτική Προστασία και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.
Την Πέμπτη θα γίνει στη Βουλή η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τις πυρκαγιές, ενώ το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης