Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Υλοποιούμε τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα του ΟΑΣΘ - Τις επόμενες εβδομάδες αύξηση του αριθμού των λεωφορείων

Σταϊκούρας: Υλοποιούμε τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα του ΟΑΣΘ - Τις επόμενες εβδομάδες αύξηση του αριθμού των λεωφορείων
«Τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΘ, αυξάνοντας τον αριθμό των λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο Χρ. Σταϊκούρας
Οι άμεσες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού, υπό τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σταϊκούρα.
«Τις επόμενες εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το συγκοινωνιακό έργο του ΟΑΣΘ, αυξάνοντας τον αριθμό των λεωφορείων στους δρόμους της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας.
Ο υπουργός υπενθύμισε ότι ο Οργανισμός βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης από το 2017, σημειώνοντας ότι προβλέπεται να ληφθούν σχετικές αποφάσεις έως το τέλος του έτους.
«Στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, ούτε τα μεταθέτουμε στο μέλλον. Στόχος μας είναι να βρίσκουμε λύσεις, πάντοτε, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χρ. Αλεξοπούλου, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Ν. Ταχιάος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γ. Ξιφαράς, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κ. Ταγγίρης, ο Πρόεδρος του ΟΣΕΘ, Ιω. Καλογερούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Ιω. Τόσκας, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στ. Τσόλης και ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Ιω. Δήμκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης