Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απαντά σε «ό,τι χειρότερο έχει γραφτεί για αυτόν» - Πως σχολιάζει τις κατηγορίες ότι εκθείαζε τον Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απαντά σε «ό,τι χειρότερο έχει γραφτεί για αυτόν» - Πως σχολιάζει τις κατηγορίες ότι εκθείαζε τον Μητσοτάκη
«Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά- Ο ΣΥΡΙΖΑ» απαντά μέσω βίντεο ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σ. Κασσελάκης σε όσους επερωτούν το ιδεολογικό του στίγμα
Με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης «απαντά», όπως αναφέρει, «σε ό,τι χειρότερο» έχει γραφτεί για εκείνον και, εν προκειμένω, ότι «κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ».
Τονίζει ότι τον ενδιαφέρει η «σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ» και πως γι' αυτό μπαίνει μπροστά «τη στιγμή της πτώσης του». «Όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”.
Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι», σημειώνει.
Ειδικότερα, αναφέρει στο βίντεο:
«Θέλω να απαντάω σε εσάς. Αδιαμεσολάβητα
Διότι τα ΜΜΕ έχουν δικές τους οφειλές, τη δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι' αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας. Ξεκινάω λοιπόν: ”Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ”. Σας έπεισε η προπαγάνδα χρόνων ότι η ΝΔ είναι για τους άριστους και ο ΣΥΡΙΖΑ για τους άχρηστους; Δείτε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα... Το ξεκαθαρίζω: Εμένα με ενδιαφέρει η σύγχρονη Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Και γι' αυτό μπαίνω μπροστά τη στιγμή της πτώσης του, όχι για να πάρω ”έτοιμο μαγαζί”. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανασυγκρότηση της Αριστεράς. Όχι να είμαι με όποιο κόμμα να ‘ναι».




Σε νεότερο βίντεό του απαντά στις κατηγορίες πως «εκθείαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη» με παλαιότερά άρθρα του στον «Εθνικό Κήρυκα».
Ειδικότερα αναφέρει πως «Στην Ομογένεια τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Τον γνώριζα και τον σεβόμουν σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πολιτικά τον θεωρώ καταστροφικό. Γι’ αυτό τον έχω πολεμήσει φανερά εδώ και μήνες και θα συνεχίσω να τον πολεμώ σκληρά. Τον Μητσοτάκη γνώριζα, με τον Τσίπρα πήγα. Αυτό και μόνο λέει πολλά».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης