Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κ. Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Το βίντεο που ρίχνει την κυβέρνηση - Εκούσια ή ακούσια εγκληματίας ο Πρωθυπουργός

Κ. Βελόπουλος (Ελληνική Λύση): Το βίντεο που ρίχνει την κυβέρνηση - Εκούσια ή ακούσια εγκληματίας ο Πρωθυπουργός
Για επιβραδυντικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε για την πρόληψη πυρκαγιών στην Πάρνηθα αλλά όχι και στην υπόλοιπη Ελλάδα έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o Κυριάκος Βελόπουλος, κατακεραυνώνοντας τα πυροσβεστικά μέσα που αξιοποιήθηκαν -ή κατά τη γνώμη του που δεν αξιοποιήθηκαν- στην πυρκαγιά του Έβρου.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανήρτησε ένα βίντεο που, όπως ισχυρίστηκε, αποδείκνυε ότι ένα «κόκκινο υλικό», επιβραδυντικό όπως ανέφερε, χρησιμοποιήθηκε για την πρόληψη πυρκαγιών στην Πάρνηθα, αλλά όχι και στην περίπτωση του Έβρου.
Επιπλέον, ο κ. Βελόπουλος κατήγγειλε τον Πρωθυπουργό ότι διέψευσε τη χρήση του σχετικού υλικού διότι «όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες, θα αναρωτιόταν ποιος ήταν ο λόγος που δεν έριξαν στις φωτιές της Ρόδου, της Εύβοιας και του Έβρου το ίδιο υλικό για να σβήσει η πυρκαγιά».
Κατά τον Μακεδόνα πολιτικό αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι «ακούσια ή εκούσια εγκληματίας» καθώς, όπως επισημαίνει «άφησε να καεί η Ελλάδα».
«Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ πάνε σιδεροδέσμιοι πολλοι στη φυλακή» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Βελόπουλος, που το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τις πυρκαγιές έχει ανεβάσει κατά πολύ τους αντιπολιτευτικούς του ... τόνους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου

«ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΑΥΤΌ ΡΊΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ! Αυτό το κόκκινο που βλέπετε, δεν είναι βαφή αυγών, ούτε βαφή κόκκινων μαλλιών, για γυναίκες! Είναι το επιβραδυντικό υλικό που έριξαν στην Πάρνηθα και ο πρωθυπουργός λέγοντας ψέματα το διαψεύσε! Το διέψευσε γιατί όλη η Ελλάδα και οι Έλληνες, θα αναρωτιόταν ποιος ήταν ο λόγος που δεν έριξαν στις φωτιές της Ρόδου, της Εύβοιας και του Έβρου το ίδιο υλικό για να σβήσει η πυρκαγιά! ΑΚΟΎΣΙΑ Η ΕΚΟΎΣΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑΣ (διότι άφησε να καεί η Ελλάδα) Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ πάνε σιδεροδέσμιοι πολλοι στη φυλακή! Είχε δίκιο λοιπόν ο πρόεδρος»



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης